Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Pozadie krvavej BITKY so Soukupom: Hanychová na tom ryžuje... Na účet jej cinkla MASTNÁ SUMIČKA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: HeroHero)

PRAHA - Minulý týždeň české a slovenské médiá zapĺňali informácie o krvavej bitke, ktorá sa strhla medzi Jaromírom Soukupom (55) a Mirkom Dopitom (40). Muži sa do seba pustili pred domom Agáty Hanychovej (39)... Tmavovláska vraj musela po incidente vyhľadať psychológa, no malo to aj svoje pozitíva. Poriadne na tom zarobila!

Galéria: Agáta Hanychová

Po incidente, ktorý sa odohral v pondelok večer, na seba všetci aktéri ukazujú prstom. Soukup obviňuje z útoku Dopitu a Hanychová zas svojho EX. Navyše hovorí, že má strach o svoj život a vzťah s bývalým mediálnym magnátom považuje za osudovú chybu. Kauza je ostro sledovaná a informácie o nej zapĺňajú české médiá doslova denne. 

Hanychová však okamžite vycítila príležitosť a na škandále poriadne zarobila. O bitke totiž prvýkrát otvorene prehovorila na svojom kanáli HeroHero. Na svojho ex poriadne naložila, dokonca vyzvala svoje sledujúce, aby si dobre rozmysleli, kým si nechajú urobiť dieťa... A ako sa ukázalo, jej šrámy na duši sú kráľovsky vykúpené. 

Vďaka kauze jej totiž na kanáli pribudli ďalšie 2 tisícky odberateľov, čo jej pri mesačnom poplatku 6 eur, vygenerovalo 12 tisíc eur navyše. Dokopy tam má prihlásených na odber vyše 9 tisíc ľudí, čo znamená, že mesačne jej na účet cinkne viac ako 55 tisíc eur. Treba však povedať, že kanál má spolu s Ornellou Koktovou, tieto peniaze si tak delia pol na pol. 

Kauza však stále neutíchla a riešia sa trestné oznámenia. Dá sa preto očakávať, že sledujúci budú ešte pribúdať. 

Pozadie krvavej BITKY so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: HeroHero)

Viac o téme: Agáta HanychováMiroslav DopitaJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu