Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Personál Meghan Markle prehovoril o jej správaní: Chová sa ako diktátor… Dostala nelichotivú prezývku!

Meghan Markle Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Od presunu princa Harryho (40) a Meghan Markle (43) do USA sa pravidelne hovorí o tom, že sa v ich dome striedajú zamestnanci ako na bežiacom páse. Podľa najnovších informácií za to však môže hlavne správanie princovej manželky, ktoré malo niektorých z nich dokonca rozplakať.

O správaní Meghan Markle voči zamestnancom sa hovorilo už počas toho, ako žila s Harrym vo Veľkej Británii. Viacerí z nich sa mali sťažovať samotnej Alžbete II. na to, že ju nemôžu vystáť a že jej správanie voči nim prekračuje všetky hranice. 

Momentálne to vyzerá tak, že rovnaké problémy musia riešiť aj zamestnanci, ktorí pracujú v jej dome v USA, kde už niekoľko rokov žije. Podľa zdroja z okolia dvojice je problémom opäť hlavne správanie Markle, ktorá dostala od personálu aj nelichotivú prezývku.

„Všetci sa Meghan boja. Podceňuje ľudí a nedokáže prijať radu. Obaja robia zlé rozhodnutia a často menia svoje názory. Jej hlasné záchvaty hnevu a emaily, ktoré posiela o piatej ráno, jej dokonca priniesli prezývku "vojvodkyňa náročná". Pochoduje po dome vo vysokých opätkoch ako diktátor, stále zúri a všetkým rozkazuje. Videl som, ako rozplakala dospelých mužov," povedal zdroj pre The Hollywood Reporter.

Princ Harry a Meghan Markle
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry a Meghan Markle  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu