Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Česká politička zažíva ťažké chvíle: Jej dcéra spáchala samovraždu! Zanechala list na rozlúčku

Ivana Antalová má za sebou ťažké chvíle. Zobraziť galériu (2)
Ivana Antalová má za sebou ťažké chvíle. (Zdroj: Facebook/Ivka Antalová)

Mestská poslankyňa Prahy, Ivana Antalová, po tragickej strate svojej dcéry prežíva nepredstaviteľnú bolesť. Jej dcéra sa rozhodla dobrovoľne ukončiť svoj život vo veku 21 rokov.

Pred tragickým činom zanechala svojej matke list na rozlúčku, v ktorom sa odráža hlboký smútok, ktorý ju vnútorne trápil. Ivana Antalová sa rozhodla zverejniť tento list a podeliť sa o svoje prežívanie so svetom, píše blesk.cz. List a jeho obsah zasiahol srdcia každého, kto ho čítal.

"Dnes cítim potrebu zdieľať niečo veľmi osobné. Pred viac ako dvoma rokmi nás opustila naša milovaná dcérka, keď sa rozhodla ukončiť svoj život vo veku 21 rokov. Táto tragédia úplne zmenila môj pohľad na svet," napísala Antalová na sociálnej sieti Facebook. Jej bolesť bola nedávno prehĺbená ďalšou smutnou správou – samovraždou známeho českého psychológa Radka Ptáčka.

Dcéra jej zanechala list na rozlúčku.
Zobraziť galériu (2)
Dcéra jej zanechala list na rozlúčku.  (Zdroj: Facebook/Ivka Antalová)

Politička zdieľala aj jeho posledné slová, ktoré vyslovil po 25 rokoch práce v psychológii: "Keby som mal povedať, čo je v živote dôležité? Láska, láska, láska... Vlastne nič iné. Starajte sa o vzťahy, pretože len vzťahy vám môžu dať dobrý život."

Tieto slová Antalová hlboko precítila, pretože odrážali to, čo si uvedomovala počas najťažších chvíľ svojho života. Vo svojom príspevku dodala: "Vzťahy sú tým, čo nás drží pri živote a dáva mu zmysel. Ako politička sa dnes snažím dosiahnuť zmeny, ktoré prinesú bezpečnejší, láskavejší a prepojenejší svet. Pretože každý z nás si zaslúži byť vypočutý, milovaný a cítiť, že nie je sám. Starajte sa prosím o svojich blízkych. Pravá láska je elixírom života."

Týmto posolstvom Antalová vyzýva všetkých, aby sa starali o svoje vzťahy a blízkych, pretože v nich nachádzame skutočný zmysel života.

Viac o téme: PrahaDcéraIvana Antalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu