Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Bude SVADBA! Slovenský promi pár sa ZASNÚBIL: Budúca nevesta v slzách!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram BR)

JAPONSKO - Najznámejší influencerský pár na slovenskej scéne Bianka Rumanová a Filip Jovanovič si povedia svoje áno. Jovinečko sa totiž rozhodol svoju lásku požiadať o ruku na dovolenke v Japonsku. Budúca nevesta skončila v slzách!

Bianka Rumanová a Filip Jovanovič sa aktuálne nachádzajú na ďalekom východe. Spoločne s ďalšími priateľmi sa rozhodli preskúmať zákutia Japonska. Pozreli si Tokio, Kjóto... A tam aj svätyňu Fushimi Inari Taisha. A práve na túto bude mať dvojica doživotne krásne spomienky.

Práve tam si totiž Jovinečko pokľakol a požiadal svoju lásku o ruku. „Áno, aj do ďalších 5 životov,“ napísala k videu, ktoré romantický moment zachytáva. „Dnes 5. 9. 2024 ma Filip požiadal o ruku v Japonsku na posvätnommieste Fushimi Inari Taisha v meste Kjóto. A teraz už je to naozaj,“ písalo sa v závere videa. 

Posledná veta mala uistiť fanúšikov, že tento raz si nerobia srandu. V minulosti si totiž zo svojich sledovateľov vystrelili, keď zverejnili fotky z fejkovej svadby z Las Vegas. „Opovážte si robiť teraz srandu!!! Gratulujem,“ reagovala Lucia Almaksus. „Ja z toho celý deň plačem! Veľmi sa z vás teším, že ste sa našli, pre mňa ste už dávno manželia, tak sa teším, že už to nie je len v mojej hlave,“ napísala ich spoločná kamarátka Ema Fajnor. Ku gratuláciám sa pridávame!

Viac o téme: ZásnubyBianka RumanováFilip Jovinečko Jovanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu