Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

V piatok trinásteho môže byť šťastie na vašej strane

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TIPOS)

Pre niektorých je piatok trinásteho dňom, ktorý nesie so sebou množstvo povier súvisiacich s nešťastím. Ale prečo by ste to nezmenili? TIPOS sa rozhodol využiť „atmosféru“ tohto dátumu a pripravil pre svojich hráčov mimoriadne žrebovanie hry LOTO, ktoré sa uskutoční v piatok 13. septembra 2024. A šťastie môže byť v ten deň práve na vašej strane!

Je tu šanca, že práve v tento piatok sa prípadná smola môže zmeniť na obrovské šťastie. Spoločnosť TIPOS dáva všetkým hráčom možnosť staviť si v obľúbenej hre LOTO. Či vyplníte tiket vlastnými číslami, alebo budete veriť náhodnému výberu, je len a len na vás. Šťastena rozdiely nerobí a v piatkový večer 13. septembra vám môže dopriať skvelú výhru z prvého alebo druhého ťahu hry LOTO. A tá najvyššia možná výhra bude aspoň pol milióna eur!

Hráči, ktorí sa chcú zúčastniť tohto mimoriadneho žrebovania, majú možnosť podávať svoje stávky už teraz. Tie je možné uzavrieť na ktoromkoľvek predajnom mieste TIPOSu, cez internetový portál eTIPOS.sk, aplikáciu TIPOSu a prostredníctvom SMS. Pri uzatváraní stávky je potrebné označiť možnosť „mimoriadne žrebovanie“ alebo informovať predajcu. Bližšie informácie sú dostupné na webe alebo na predajných miestach TIPOSu.

Súťaž o ceny v celkovej hodnote 30 000 eur

Mimoriadne žrebovanie v piatok trinásteho ponúka viac ako len bežnú šancu na výhru. Každá podaná stávka, ktorá spĺňa podmienky pre mimoriadne žrebovanie, sa zapája do súťaže o skvelé ceny v celkovej hodnote 30 000 eur. Stačí, ak si hráči podajú stávku aspoň za 5 eur na mimoriadne žrebovanie hry LOTO a zaregistrujú sa do súťaže. Súťaž trvá do 13. septembra 2024.

Namiesto toho, aby ste sa obávali nešťastia, môžete piatok trinásteho premeniť na deň, keď o ňom zbúrate povery a šťastie bude stáť na vašej strane.

Číselné lotérie sú určené pre osoby od 18 rokov. Hrajte zodpovedne, hrajte pre radosť!

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu