Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Slávny hudobník skončil v putách: Polícia ho zadržala kvôli drogám!

Nelly Zobraziť galériu (2)
Nelly (Zdroj: SITA)

ST. LOUIS - Americký hudobník a herec Nelly (49) musí riešiť vážne problémy so zákonom. V stredu ráno ho totiž zatkla polícia v kasíne kvôli tomu, že mal mať pri sebe extázu. Jeho právny zástupca však tvrdí, že všetko bolo inak a že ho polícia zatkla neprávom.

Hviezdneho hudobníka zatkla polícia v stredu ráno v kasíne v St. Louis po tom, čo mal vyhrať viacero väčších výhier. Následne mu mal policajt oznámiť, že si potrebujú overiť ešte ďalšie informácie a keď sa k nemu vrátili, tak ho mali spútať kvôli tomu, že od decembra ho hľadala polícia kvôli nezaplatenej pokute za chýbajúci doklad o poistení.

Spútaného ho mali previesť celým kasínom a následne ho mali bezdôvodne prehľadať a nájsť v jeho vrecku 4 tabletky extázy. O celej situácii informoval magazín Page Six, pre ktorý situáciu potvrdil aj právny zástupca zatknutého hudobníka.

„Po tom, ako vyhral viacero jackpotov na mieste, ktoré pravidelne navštevuje, ho namiesto informácií o vyplatení výhry začali bezdôvodne prešetrovať a chceli na neho niečo nájsť. Policajt ho informoval o tom, že sa to tak robí vždy, keď niekto vyhrá určitú sumu. V minulosti však už vyhral podobnú alebo väčšiu sumu viackrát a nikdy sa nič podobné nedialo. Následne ho bez akéhokoľvek dôvodu prehľadal," uviedol právnik, ktorý dodal, že si je istý, že súd zmätie celý prípad zo stola. 

Nelly
Zobraziť galériu (2)
Nelly  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Nelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu