Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Jakubiskov vnuk oslávil narodeniny, na mamu sa nechytá: Honosná oslava 50-ky bude čistý LUXUS!

Janette Jakubisková s Jozefom Oklamčákom a jeho manželkou Annou Zobraziť galériu (11)
Janette Jakubisková s Jozefom Oklamčákom a jeho manželkou Annou (Zdroj: Facebook JO)

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák miluje nielen červenú farbu, ale aj oslavy. Na dlhú oslavnú jazdu ho na prelome mája a júna pozvala Janette Jakubisková, to však bolo zrejme nič oproti tomu, čo ho ešte čaká, keď bude oslavovať okrúhliny.

Koncom mája oslávila 49. narodeniny dcéra zosnulého režiséra Juraja Jakubiska († 84) Janette. Oslava trvala 12 dní a konala sa v Taliansku na lodi PRINCESS JANETTE, ktorú oslávenkyňa dostala od svojho partnera. Janette žije v Taliansku už asi 20 rokov, takže aj oslavy sa konali v najvychytenejších reštauráciách, napríklad aj v Michelinskej reštaurácii CARUZO v SORRENTO, kde si na vynikajúcich jedlách a talianskych vínach pochutili aj Jozef Oklamčák (68) s manželkou Annou, ktorí sa zúčastnili osláv na mori i súši plných 14 dní. „No proste MÁM JU VEĽMI RÁD. Je to dobrá "dzivka", ako by povedal môj "starší brat" JURAJ JAKUBISKO a "mal a stále má" veľkú pravdu,“ napísal vtedy na sociálnej sieti Oklamčák, ktorý Janette tituluje slovami: moja adoptívna dcéra.

Oklamčák dal včera rovnako na známosť, že 26. narodeniny oslávil aj syn Janette, Juraj Tomáš Jakubisko, ktorý absolvoval najlepšiu kuchársku školu v Parme a mame na jej narodeniny pripravil skvelú hostinu s morskými plodmi. „Priatelia, dnes má prvorodený syn Janette Jakubisková 26 rokov. A pri tejto príležitosti mi dnes Janette oznámila, že jej tohtoročné oslavy "49", ktoré sme spolu oslavovali v Neapole v Taliansku 14 dní, sa jej tak zapáčili, že sa rozhodla jej budúcoročnú "50" oslavovať celých 50 dní. Už teraz sa teším na 50 dňový pobyt v talianskom NEAPOLE SOREENTE a ďalších mestách. Bude to veľmi "divoká jazda" a aj plavba na jej už novej lodi, QUEEN JANETTE, ktorú má dostať k 50. No proste Janetta sa tak rozhodla a už len si želať, v zdraví sa dožiť budúceho roka. No a jej synovi Jurajovi Tomašovi BLAHOŽELÁM k jeho 26 narodeninám," napísal Oklamčák na sociálnej sieti. My blahoželáme tiež a už teraz sme zvedaví na 50-dňové oslavy Janette v budúcnom roku.

Juraj Tomáš Jakubisko oslávil 26. narodeniny, na fotke so snúbenicou Aničkou a Jozefom Oklamčákom
Zobraziť galériu (11)
Juraj Tomáš Jakubisko oslávil 26. narodeniny, na fotke so snúbenicou Aničkou a Jozefom Oklamčákom

Viac o téme: OslavyNarodeninyJanette JakubiskováJozef Oklamčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu