Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Moderátor z obrazoviek Markízy je OTCOM: Prvý syn... Dostal krásne meno!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram TZ)

PRAHA - Obľúbený český moderátor a hviezda šou Survivor Česko & Slovensko Tomáš Zástěra (44) prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Stal sa z neho totiž otec. Snúbenica Andrea mu porodila syna, ktorý dostal krásne meno!

Tomáš Zástěra je u našich západných susedov obľúbeným moderátorom. Jeho hlas môžu počuť predovšetkým poslucháči rádia Evropa 2. Do povedomia slovenskej verejnosti sa však zapísal vďaka účinkovaniu v druhej sérii markizáckej reality šou Survivor Česko & Slovensko. 

Moderátor z obrazoviek Markízy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Nova)

Práve počas pobytu na opustenom ostrove sa mu aj pekne rozbehol Instagram, ktorý dnes sleduje už viac ako 145 tisíc ľudí. No a tých známy Čech informoval o krásnej novinke. Stal sa z neho totiž otec. Bábätko mu priviedla na svet snúbenica Andrea. 

„Ak som doteraz urobil alebo dokázal čokoľvek, tak toto je môj najväčší životný počin. Vitaj, láska,“ napísal k záberu detskej ručičky. A menovka na nej prezrádza, že sa mu narodil syn, ktorému s partnerkou dali meno Matyáš. Okrem ručičky novorodenca a rodičov, je na zábere aj ruka Andreinho 5-ročného syna z predchádzajúceho vzťahu. Rodičom gratulujeme!

 

Viac o téme: Survivor Česko & SlovenskoTomáš Zástěra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu