Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Dovolenka slovenskej moderátorky skončila NEŠŤASTÍM: Popáleniny 2. stupňa!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram Becca)

IBIZA - Moderátorka Katarína Becca Balážiová (33) si v uplynulých dňoch užívala dovolenku na slnečnej Ibize. Relax na párty ostrove však skončil obrovským nešťastím. Známa Slovenka má popáleniny 2. stupňa!

Galéria: Katarína Becca Balážiová

O tom, že niečo nie je v poriadku, informovali jej kamaráti na sociálnej sieti Instagram ešte začiatkom týždňa. Becca trávila dovolenku na Ibize v spoločnosti Janky Kovalčíkovej, Petry Mácovej, Jakuba Jablonského, Matyáša Adamca a Jaroslava Ihringa. Ich chvíle oddychu však skončili veľkým nešťastím. 

Moderátorka si totiž škaredo popálila nohu. Na záberoch, ktoré exmanželka Krištofa Králika zdieľala na sociálnej sieti Instagram, je vidieť, ako Becca sedí zrejme v lekárni a Kovalčíková sa jej snaží pomôcť. Mácová potom zverejnila aj záber spálenej nohy. No a aktuálne sa podelila o informácie o svojom zranení aj samotná spíkerka. 

„Som ok, len som objavila novú dimenziu žitia a bolesti vďaka popálenine druhého stupňa. Pozrite, v živote sa dejú fuckupy, nech ste kdekoľvek, a keď sa už majú diať, tak nech aspoň v dobrej spoločnosti a s výhľadom na more,“ zhodnotila s pozitívnym nadhľadom Balážiová. 

„Hešteg #kataživotdobrodružstvo je absolútne na mieste, lebo pád zo skútra na horúci výfuk je sranda a nie zároveň. Ale nič vážnejšie sa nestalo. V noci som ešte skočila na pohotovosť a unlockol sa mi nový strach, oddelenie popálenin je spešl,“ dodala s tým, že evidentne ju život ešt epotrebuje niečo naučiť. „Sranda je, že som s tým odtancovala ešte jednu celú noc, kým ma to neuložilo do postele.“

Viac o téme: Katarína Becca Balážiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu