Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Šokujúci rozchod hviezdneho páru: Druhý vzťah im nevydržal ani rok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LONDÝN - Počas včerajšieho dňa sa fanúšikovia slávneho britského páru dozvedeli šokujúcu správu. Moderátorka Maya Jama (29) a raper Stormzy (30) totiž na svojich sociálnych sieťach oznámili, že sa znova rozchádzajú.

Dvojica sa spoznala v roku 2014 a podľa slov speváčky sa do seba šialene zamilovali. V tej dobe ani jeden z nich nepatril medzi tak slávne osobnosti, ako v súčasnosti. V roku 2020 sa však na verejnosť dostali správy o ich prekvapivom rozchode, ktoré rozosmutnili ich fanúšikov. 

V roku 2023 sa však začalo špekulovať o tom, že by sa k sebe mohla dvojica vrátiť a že mu moderátorka mala odpustiť neveru, ktorá mala byť príčinou ich rozchodu. Tieto správy napokon dvojica potvrdila a opäť tak žiarila šťastím.

Počas včerajšieho dňa však prišlo ďalšie prekvapenie. Dvojica totiž na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram zverejnila, že ich cesty sa opäť rozchádzajú. „Keď sme túto správu písali, tak sme sa smiali, pretože sme si nemysleli, že práve my budeme pár, ktorý takto oznámi rozchod. Kvôli jasnosti a hlavne preto, aby sme mali priestor, ktorý teraz potrebujeme, sme si povedali, že to tak bude najlepšie," uviedla dvojica. 

„Tento posledný pokus si vyžiadal veľa riešení, zmien a stále nám na sebe vzájomne záleží, stále sa rešpektujeme a sme vďační za všetko, čo sme spolu zažili. Sme kamaráti a tak to aj navždy zostane, takže ak nás niekde spolu uvidíte, tak to neriešte, pretože sme stále priatelia," doplnil bývalý pár.

Šokujúci rozchod hviezdneho páru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: StormzyMaya Jama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu