Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Slávna herečka (45) prekvapila fanúšikov: Utajené tehotenstvo… Stala sa 3-násobnou matkou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká herečka Mindy Kaling oslávila počas včerajšieho dňa svoje 45. narodeniny. Pri tejto príležitosti zverejnila na svojich sociálnych sieťach prekvapujúcu správu, v ktorej priznala, že jej najkrajším darčekom je narodenie jej dcéry Anne, ktorá prišla na svet vo februári.

Kaling sa počas svojej úspešnej hereckej kariéry objavila vo viacerých známych počinoch. Okrem sitkomu The Mindy Project, kde si zahrala hlavnú úlohu, ju môžu fanúšikovia poznať napríklad aj z obľúbeného seriálu The Office, kde sa objavila ako Kelly Kapoor.

Mindy Kaling
Zobraziť galériu (2)
Mindy Kaling  (Zdroj: SITA)

Aj napriek sláve si však svoje súkromie dôkladne stráži a informácie o svojich vzťahoch si necháva pre seba. Kaling dokonca nikdy neprezradila, kto je otcom jej detí. Dcére Katherine (6) a synovi Spencerovi (3) však vo februári pribudol ďalší súrodenec, o čom herečka informovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram až včera.

„Na konci februára sa mi narodila dcéra Anne. Je mojím najkrajším darom, aký som si vedela predstaviť. Keď prežívam náročné chvíle a keď sa prikloním k cynizmu, tak mi moje deti pripomenú radosť zo života. Som rada, že tieto veci môžem robiť sama a vtedy, keď chcem. Ďakujem za všetky priania," povedala umelkyňa, ktorá včera oslávila svoje 45. narodeniny.

Viac o téme: Mindy Kaling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu