Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Nečakaná situácia v živom vysielaní: Preboha, to čo sú za ZVUKY? Moderátorky sa NEUDRŽALI!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Čaro živého vysielania okúsil na vlastnej koži azda každý moderátor. Najčerstvejšiu skúsenosť majú aj Iveta Malachovská a Andrea Chabroňová, ktoré uvádzajú Dámsky klub na RTVS. Vo vysielaní totiž odrazu zazneli čudesné zvuky... A hoci sú moderátorky obrovské profesionálky, tentokrát neudržali smiech!

Relácia Dámsky klub sa každý deň o 12:25 vysiela naživo. Moderátorky tak s priamym prenosom majú bohaté skúsenosti a už ich nevykoľají len tak hocičo. Aktuálne sa však vo vysielaní nedokázali udržať a v úvode relácie neudržali smiech. 

Iveta Malachovská a Andrea Chabroňová práve rozprávali, na aké všetky témy sa diváci v danej časti relácie môžu tešiť. No a v tom momente v pozadí zazneli čudesné zvuky. Moderátorkam nečakaná situácia vyčarovala úsmev na tvári, no ako veľké profesionálky povedali aj cez smiech všetko, čo mali. 

„Ja sa ospravedlňujem, nám to tu trochu spestrila vŕtačka nečakane, neplánovane,“ zahlásila na záver Andrea. Čaro živého vysielania však tento týždeň okúsili aj ich kolegovia z Markízy. V závere Televíznych novín totiž oboch moderátorov zradil hlas. 

Viac o téme: Priamy prenosŽivé vysielanieRTVSIveta MalachovskáDámsky klubAndrea Chabroňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu