Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

ALARMUJÚCA situácia na Dunaji zavarila aj Kalisovej: ZAPLAVENÁ cesta... Domov chodí na loďke!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram M.K./Tv Markíza)

BRATISLAVA - Alarmujúca situácia na Dunaji robila v uplynulých dňoch vrásky mnohým krajinám. V Nemecku sa pasujú s veľkými povodňami, no a problémy robí vysoká hladina aj na Slovensku. Svoje by o tom vedela hovoriť aj moderátorka Miriam Kalisová (38), ktorá žije v hausbóte. Príjazdovú cestu k nemu má však pod vodou... Domov tak musí chodiť na loďke!

Minulý rok sa prevalilo, že Miriam Kalisová má nový a pomerne netradičný domov. Klasický byt v "paneláku" totiž vymenila za dvojposchodový hausbót na brehu Jarovského ramena. Ten bol doposiaľ hotovou oázou pokoja, veľká terasa totiž pokračuje do móla, z ktorého je vstup priamo do vody. Život na vode má však aj svoje úskalia. 

ALARMUJÚCA situácia na Dunaji
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

V týchto dňoch totiž Dunaj hlási zvýšenú hladinu vody. Situácia je doslova alarmujúca, v Nemecku sa pasujú s veľkými povodňami a na Slovensku je vyhlásený 2. stupeň povodňovej aktivity. Zaplavené mú mnohé časti Bratislavy... Aj príjazdová cesta ku Kalisovej hausbótu. Moderátorka markizáckych Televíznych novín sa tak každý deň k svojmu príbytku musí doplaviť na loďke. 

„Keďže máme všetky príjazdové cesty zatopené, cesta domov z práce u mňa vyzerá takto,“ zverejnila na sociálnej sieti Instagram krátke video. Nám sa podarilo získať iné video od čitateľa - pozrite si, ako to aktuálne na príjazdovej ceste k hausbótom vyzerá. 

Alarmujúca situácia v Rusovciach, majitelia sa nevedia dostať kvôli vode k svojim hausbótom (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: DunajMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu