Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Odhalenie: Už sú na stope policajtom, ktorí poskytli auto na žúr

Na zadnom skle auta policajti prečítali časť nápisu Pohotovostná motorizovaná jednotka (PMJ). Zobraziť galériu (3)
Na zadnom skle auta policajti prečítali časť nápisu Pohotovostná motorizovaná jednotka (PMJ).

BRATISLAVA - Sú im už na stope! Policajti pokračujú v hľadaní svojich kolegov, ktorí dovolili partii bujarých mladých ľudí sedieť a piť na služobnom vozidle. Podrobný pohľad na fotografie ukázal, že na žúrovaní sa zúčastnili príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Bratislavy!

Na jednej z fotografií policajti na zadnom skle služobnej fabie prečítali časť nápisu Pohotovostná motorizovaná jednotka (PMJ). Z ďalšej snímky zistili aj časť evidenčného čísla. Ani nápis Stop nemá veľa služobných policajných áut. Summa summarum - ide o jedno z dvoch áut bratislavskej PMJ. „Prípad prešetrujeme. Policajti, ktorí porušili interné predpisy, trestu neujdú,“ povedal krajský policajný šéf Pavel Brath.

Fotografie zo žúru partie mladých ľudí sa objavili na internete a v pondelok ich zverejnil Nový Čas. Na obrázkoch bolo vidieť niekoľko mladých ľudí, ktorým dvaja policajti dovolili sedieť na streche a vnútri auta. Radovánky sa odohrali blízko ulice Na baránku, ktorá je medzi Horským parkom a Slavínom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu