Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Jon Bon Jovi sa cíti nedocenený: V hudbe som ako Tom Cruise!

Jonovi chýbajú hudobné ceny - rovnako ako Cruisovi Oscar. Zobraziť galériu (11)
Jonovi chýbajú hudobné ceny - rovnako ako Cruisovi Oscar. (Zdroj: keystone)

NEW JERSEY - Líder americkej kapely Bon Jovi je po úspešných desatročiach v brandži unavený. Nie však hudbou, Jonovi Bon Jovimu (45) skôr prekáža, že jeho skupina je stále neúspešná pri odovzdávaní hudobných ocenení.

Rodák z New Jersey sa preto cíti ako herec Tom Cruise, ktorý napriek viacerým nomináciám ešte nedostal Oscara. Rovnaký pocit má z hereckej kariéry.

„Som Elvisom Costellom vo filme a Tomom Cruisom v hudbe,“ vyznal sa spevák, ktorý sa objavil aj vo viacerých filmových snímkach. „Kritika ma väčšinou prijala dobre za televízne a filmové diela, ale nepredal som žiadny lístok do kina. So skupinou je to zas ako u Toma Cruisa - celé roky máme komerčný úspech, o ktorom každý sníva, ale hej - ten chlap stále nemá Oscara,“ posťažoval sa ďalej Bon Jovi, ktorý chce s gitaristom Richiem Samborom (48), klávesistom Davom Bryanom (45) a bubeníkom Ticom Torresom (54) hrať až do dôchodkového veku.

Kapela, ktorá vydala svoj prvý album v roku 1984, má za vzor nesmrteľných The Rolling Stones. „Ked vidím vystupovať Micka Jaggera, ktorý je mojím idolom, stále vyzerá dobre. Nielen na 64-ročného, ale je aj dobrý šoumen. Sme hudobníci, toto robíme, a kým nám to ide dobre, prečo nepokračovať?“ položil rečnícku otázku líder kapely, ktorá predala už vyše 120 miliónov albumov a stále sa teší veľkej popularite. Minulý rok vydala skupina už desiaty štúdiový album Lost Highway.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu