Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Šokujúce foto: Hurá, zničíme policajnú fabiu!

Poznáte ľudí z fotiek či iné okolnosti nočného žúru? Zobraziť galériu (3)
Poznáte ľudí z fotiek či iné okolnosti nočného žúru?

BRATISLAVA - Slovenským internetom kolujú zaujímavé fotografie. Partia rozbláznených mladých ľudí sa bujaro zabáva na kapote bielo-zelenej fabie s nápisom Polícia. Demolovaniu majetku, na ktorý slovenskí občania dávajú miliardy zo svojich daní, sa pritom muži v uniformách nečinne prizerajú.

Vyzerá to dokonca, akoby sa popíjajúca mládež bavila so súhlasom samotných policajtov. A pubertiaci toho stihli naozaj dosť! Vyliezť na strechu a urobiť si víťazný záber, urobiť módnu prehliadku na prednej kapote a dokonca si vyskúšať hru: Koľko zatknutých sa dá odviezť na jeden šup!

Na záberoch, ktoré asi mali dokumentovať, že ľudia ministra Roberta Kaliňáka majú zmysel pre každú ,,prču“, vidieť aj časť poznávacej značky auta, ktoré má zapnutý výstražný maják, akoby práve zabezpečovalo verejný poriadok.

V pozadí možno prečítať aj označenie ulice - Na baránku. Tá sa nachádza medzi bratislavským Horským parkom a Slavínom. Žúrik s policajtmi si tak mohli zorganizovať buď študenti z blízkeho internátu, alebo mládež z neďalekej milionárskej štvrte.

Denník Nový Čas na fotografie upozornil aj vedenie polície. „Postúpili sme ich Krajskému riaditeľstvu v Bratislave. Prípadom sa budeme zaoberať. Ak zistíme, že došlo k porušeniu predpisov, ponesú zodpovední dôsledky,“ reagoval hovorca prezídia Martin Korch.



Šokujúce foto: Hurá, zničíme
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Šokujúce foto: Hurá, zničíme
Zobraziť galériu (3)




Poznáte ľudí z fotiek či iné okolnosti nočného žúru? Napíšte na tip@novycas.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu