Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Manželstvo Longorie a Parkera v kríze: Podviedol ju s modelkou?

Vydrží manželstvo Tonyho a Evy? Zobraziť galériu (16)
Vydrží manželstvo Tonyho a Evy?

LOS ANGELES - Profesionálny basketbalista Tony Parker (25), manžel Zúfalej manželky Evy Longorie, čelí obvineniu z podvádzania. Zhrešiť mal koncom septembra s francúzskou modelkou Alexandrou Paressant, ktorá tvrdí, že sa s Tonym milovala v parížskom hoteli.

Alexandra sa s Tonym zoznámila na jeho svadbe s Evou v júli minulého roku. „Stretla som sa s ním a prežili sme krásne okamihy. Rozprával mi o svojej žene, dokonca prezradil aj to, čo nerada robí v posteli. Napríklad, že sa nemiluje pred zrkadlom, odmieta niektoré pozície a myslí si, že zo spermií sú vyrážky,“ uviedla pre internetovú stránku X17 Online. Krásna brunetka, ktorá kedysi randila aj s brazílskym futbalistom Ronaldinhom, tvrdí, že Tony jej poslal viacero esemesiek so sexuálnym podtónom a pozval ju aj do svojho texaského domu v neprítomnosti svojej manželky.

Manželstvo Longorie a Parkera
Zobraziť galériu (16)


Hoci dvojica klebety odmieta a tvrdí, že ich manželstvo nebolo nikdy šťastnejšie, viacero detailov naznačuje opak. Eva sa totiž narýchlo presťahovala z Texasu späť do svojho losangeleského domu a v uliciach Mesta anjelov ju odfotografovali v spoločnosti expriateľa Maria Lopeza.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu