Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Polícia obvinila Alžbetu z brutálnej vraždy exmanžela Róberta

Tragédia sa odohrala v tomto novozámockom činžiaku. Zobraziť galériu (3)
Tragédia sa odohrala v tomto novozámockom činžiaku. (Zdroj: Nový Čas)

NOVÉ ZÁMKY - Krvavý kúpeľ! Róberta K. († 42) z Nových Zámkov podľa polície zavraždila jeho exmanželka, ktorá ho päťkrát bodla nožom.V čase tragédie sa mal v byte okrem nej nachádzať aj ich dospelý syn, ktorý je pripútaný na invalidný vozík.

Vražda sa odohrala v činžiakovom byte na Cyrilometodskej ulici v Nových Zámkoch v utorok okolo štvrtej popoludní. Róbert, ktorý sa s Alžbetou už dávnejšie rozviedol a spolu nežili, sem chodieval pomáhať kúpať nevládneho syna (18). Ten je po ťažkom úraze chrbtice už niekoľko rokov pripútaný na invalidný vozík. Podľa susedov boli v čase tragédie doma práve on a Róbertova exmanželka. Susedia tvrdia, že v čase vraždy počuli z bytu veľký buchot. „Znelo to, akoby niekto spadol. Vzápätí začuli ženský nárek. A potom prišla záchranka a policajti,“ hovorí suseda.

Z vraždy Róberta obvinila polícia exmanželku. Ľudia z okolia prezradili, že jeho bývalá naňho veľmi žiarlila. „Keď je triezva, býva veľmi slušná. O synov sa riadne stará, perie a varí. Keď si však vypije, je koniec,“ vravia susedia z bytovky. Róbert i Alžbeta podľa ich slov už sedeli. Príbuzní sa včera k prípadu odmietli vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu