Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Paris sa pobila kvôli Stavrosovi

Paris Hilton má veľké problémy s ovládaním svojich emócií. Zobraziť galériu (14)
Paris Hilton má veľké problémy s ovládaním svojich emócií. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Paris Hilton nevie spracovať odmietnutie. Momentálne šalie kvôli tomu, že ju ignoruje jej bývalý milenec Stavros Niarchos. Grécky sukničkár dedičku prehliada a ona sa ho snaží nahnať späť do svojej postele. Koncom týždňa sa dokonca kvoli nemu dvakrát pohádala a zbila jeho priateľku.

Prvý šok zažila škandalózna blondínka v stredu v noci, keď v Miami zavítala na Niarchosovu párty. Ten si Hiltonovú vôbec nevšímal, pozornosťou a nehou zahŕňal svoju novú priateľku Caroline Vreeland. Paris sa neovládla a neskôr sa do nej pustila.

„Paris išla priamo po Stavrosovi, ale on sa rozprával s Caroline. Paris úplne ignoroval a ona zúrila. Hádzala po nich nenávistné pohľady a nakoniec vybuchla a začala na Caroline vrieskať,“ prezradil zdroj z párty.

Paris však začala svojho exmilenca prenasledovať. Hneď vo štvrtok za ním bežala do troch rôznych barov. „Paris videla, že tam bol Stavros s dievčaťom a tak začala šalieť. Doslova sa postavila na Stavrosov stôl a kričala na neho. Potom začala tancovať a snažila sa upútať jeho pozornosť,“ povedal svedok z klubu Mokai.

Keď tento vyhlásený bar miliardár opustil aj so svojou novou známosťou, Hiltonová sa pustila za nimi. „Paris na to šla naozaj drsne a snažila sa Stavrosovu priateľku odstrániť, prehovárala ochranku klubu, aby ju vyhodila. Paris bola taká zúrivá, že nakoniec prišla k tej žene a udrela ju,“ povedal pre časopis People svedok incidentu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu