Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Zdenka Predná bude predskokankou Rihanny

Zdenka Predná už poctivo nacvičuje s kapelou. Zobraziť galériu (20)
Zdenka Predná už poctivo nacvičuje s kapelou.

BRATISLAVA - Husársky kúsok sa podaril! Zdenka Predná (23) bude vystupovať na rovnakom pódiu ako svetoznáma speváčka Rihanna (19).

Manažment hviezdnej interpretky odsúhlasil, že Zdenka môže odštartovať jej bratislavský koncert 27. novembra. Speváčku Zdenku Prednú ponuka účinkovať ako predskokanka na koncerte Rihanny potešila.

„Som veľmi šťastná. Neverila som, že si organizátori vyberú práve mňa. Práve v tejto chvíli poctivo nacvičujem s kapelou polhodinový blok, v ktorom by sme chceli ponúknuť sedem mojich najlepších a najrýchlejších piesní,“ povedala Novému Času šťastná Zdenka. Tá sa na vystúpenie rodáčky z Barbadosu pôvodne chystala len ako návštevníčka, ale napokon svoju slávnu spevácku kolegyňu Rihannu uvedie ako predskokanka.

„Ak budem mať šťastie, možno sa s ňou aj stretnem,“ hovorí Zdenka, ktorá bude vystupovať zadarmo. „Nie je to pre nás príliš lukratívna záležitosť, ale je to vec prestíže. Takáto ponuka sa skrátka nedá odmietnuť,“ dodal Prednej manažér a priateľ Peter Šarkan Novák (36).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu