Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Bystrík: S novým albumom som nadmieru spokojný

Bystrík Zobraziť galériu (8)
Bystrík

Mladý talentovaný spevák Bystrík, víťaz 5. ročníka autorskej súťaže Coca-Cola PopStar, vydal v týchto dňoch svoj druhý album s názvom „Len ty a ja“.

Nahrával ho počas letných mesiacov v štúdiu Lavagance pod producentským dohľadom Mareka Rakovického, ktorý je spevákom skupiny Lavagance.

Práve on je zodpovedný za súčasný, moderný a hlavne veľmi kvalitný zvuk. Na novom CD nájdete 13 skladieb, na ktorých spolupracoval aj s jedným s najlepších súčasných slovenských textárov, s Vladom Krauszom.

Na novom albume sa Bystrík oproti svojmu debutu „Mám, čo som chcel“, ktorý vyšiel pred dvoma rokmi, posunul nielen spevácky, ale hlavne hudobne. „Len ty a ja“ je profesionálnejší, vyzretejší, zvukovo a dramaturgicky kompatibilnejší s pesničkami, ktoré majú silný hitový potenciál. Prvý singel „Len ty a ja“ bol v týchto dňoch nasadený aj do slovenských rádií a podľa prvých ohlasov bola táto skladba prijatá veľmi dobre.

Rozhovor

09:58:57 - otázka od: jana ahoj:) ako si spokojny s novym albumom? co bolo pri nahravani najtazsie, co ta najviac potesilo? s albumom som nadmieru spokojny, produkoval to marek rakovicky zo skupiny lavagance. Najviac ma potesilo, ze som si mohol tocit gitary a hlavne, ze sa na albume zisla dobra partia ludi a muzikantov.

10:00:32 - otázka od: denisa ahoj bystrík, singel "Len ty a ja" je venovaný nejakej konkretnej osobe ci..?:)ináč, strasne ti závidím vlasy!!:) pekný den prajem skoro kazda pesnicka ma svoju konkretnu osobu. Preto sa aj album vola len ty a ja, pretoze ten album je o pribehoh a za kazdym pribehom je konkretna osoba :)

10:01:02 - otázka od: marushka Ahoj Bystrik. Kolko mas rokov? Posielam pusu cmuuuk :) mam 25 cmuk :))

10:02:06 - otázka od: sandra ahoj Bystrík...ako sa máš a čo máš nové? mam sa chorlavo, ale inak v pohode. Mam novy album a noveho skveleho bubenika z ktoreho mame v kapele velku radost

10:03:05 - otázka od: ivka Ahoj. Co mas teraz v plane? Pacia sa mi tvoje skladby. teraz hrame s kapelou zopar beanii a v decembri sa chystame na klubove turne so skupinou Komajota

10:06:05 - otázka od: luke cau, ako pracujes na svojom speve? diki, vsetko dobre prajem. diky. mal som zopar hodin spevu, kde som pochopil zaklady, teraz sa snazim rozvijat svoj feeling a hlavne som pochopil, ze je dobre rozospievat sa pred koncertom :)

10:06:58 - otázka od: luke a webstranka? www.bystrik.com je v rekonstrukcii. zatial si mozte pozriet info na: www.myspace.com/bystrik www.bandzone.cz/bystrik

10:08:22 - otázka od: Narcissa Ahoj Bystrik! Chcem ti povedat, ze sa mi velmi pacia tvoje vlasy! Co robis aby si ich mal vzdy take upravene a na tom spravnom mieste? Prajem ti inak vela uspechov ako doteraz a este lepsich! :) :) diky, ja prakticky mam vlasy stale rozhadzane :)) ale rozmyslam,ze by som to trosku zkratil :)

10:09:23 - otázka od: karinka a adricka aj si nas pozval na ten krst!!!! za toto predame do novin nejake piskosky z tvojho sukromia. a ver tomu, ze ich mame dost!!! :) oficialny krst este len bude :) a co posles fotky zo strednej? :)))

10:10:09 - otázka od: Jana Dobrý deň. AKo sa Vám žije s menom Bystrík? Nie je to "tuctové" meno. Môj manžel je tiež jeho nostiteľom. Viete o tom, že existuje KLUB BYSTRÍKOV? Prajem veľa úspechov a fanúšikov. Jana D. hej viem o tom, ze je klub Bystrikov, ja som na svoje meno hrdy, dal mi ho moc otec a neviem si predstavit, ze by som mal ine meno :)

10:10:52 - otázka od: luke kto je ten novy bubenik? vola sa martin géč a je vymakany :)

10:12:01 - otázka od: ela ahoj Bystrik,studovala som v trnave na MTF...na kazdom nonstope si vzdy spravil super zabavu :) to uz by tam bez teba nebolo ono.Ak by som mala ist ako absolvent na buduci nonstop,tak jednine na tvoje vystupenie.Tymto ta chcem len pozdravit a zazelat pekny den. Nech sa dari. PS: tvoje hudba je super, tak podme spolu tlieskat... dakujem velmi pekne, tak sa tesim na dalsi nonstop a na tlieskanie :)

10:13:09 - otázka od: tatiana ahoj bystrík.Som zberatelkou autogramov.Bolo by možné,aby si mi poslal Tvoju podpiskartu?Kam by som Ti mohla napísať adresu? skus mi napisat na www.bandzone.cz/bystrik alebo si ma vycihaj na nejakom koncerte :)

10:14:43 - otázka od: jaja AHoj, co si myslis o trapnej superstar? superstar je dobra zabava pre ludi, viac si o tom nemyslim. Ja si vazim skor autorov pesniciek, takze som vzdy zvedavy, kto aky album a ake pesnicky bude mat.

10:15:17 - otázka od: dusko macak kedy asi bude album mozne kupit?????? album by si mal dostat v kazdej CD predajni alebo v niektorych hypermarketoch

10:16:12 - otázka od: bublinka Achoj Bystrik :) tvoje nove pesnicky su ozaj krasne a chytaju ludi za srdieco, prajem vela uspechov s novym albumom a pekny den :) dakujem velmi pekne Bublinka :) tesim sa, ze sa ti pacia, aj tebe krasny den

10:16:35 - otázka od: cmuk máš krásne oči.. aj vlasy.. aj ja mám brčkav é to je super :)

10:17:57 - otázka od: denisa na sk sa vraj nedá velmi uzivit iba umením..preto sa chcem opýtat,ci sa venujes iba hudbe alebo robís aj nieco okrem toho? venujem sa iba hudbe, ak clovek chce nieco dokazat, musi dat aj nejaku obetu :) Ja sa hudbou zivim a zatial som spokojny

10:18:09 - otázka od: sasa samelova no prepac a kolko mas rokov? 25

10:19:05 - otázka od: majco Nazdar Bystrik. Ty si bol aj sutaziacim v Kapele na predaj ze? preco si to tam nevyhral? nebol si este ako spevak vyzreli alebo? ja som z kapely na predaj odstupil, nepacili sa mi tam podmienky. Ale som rad, ze som tam bol, posunulo ma to dalej.

10:21:56 - otázka od: lojzo Ahoj, ja som z Trnavy. Dúfam že sa ti nový album vydaril lepšie ako ten starý. Držím ti ináč palce. Budeš mat na vianoce aj nejaké vystúpenie v Trnave? novy album je viac pesnickarsky, nemozem vsak sudit, ci je stary horsi, pretoze tam boli moje pesnicky a tym by som odsudil sam seba:) Koncert budeme mat na pripravovanej charitativnej akcii Jedlicka

10:22:20 - otázka od: ivica ahoj bybo, aky bol vcerajsi krst peoples? a ako sa ti rano vstavalo? krst bol super, stavalo sa horsie :))

10:22:46 - otázka od: Katusa Ahoj Bystrik, vcera som ta videla na krste Peoples. U koho prespavas, ked si v Bratislave? :-)) to je tajne :))

10:23:32 - otázka od: otaznik servus...uzivi ta hudba alebo aj pracujes? ja som zo skromnych pomerov, zatial ma zivi a hlavne mi robi radost. Pracujem iba u nas na chalupe :))

10:23:46 - otázka od: Gustav Husak Cest praci co tak sa ostrihat? :))) poznam dobreho holica :)) daj kontakt

10:24:33 - otázka od: karoles kedy budes mat nejaky koncert v ba? rad by som sa prisiel pozret koncert v BA bude v ramci nasho turne s komajotou, presne terminy budu na nasich strankach: www.myspace.com/bystrik alebo www.bandzone.cz/bystrik

10:24:53 - otázka od: ivka mas priatelku? :) na sukromie neodpovedam, sorry :)

10:26:42 - otázka od: František ahoj,si moj oblubenec,rad pocuvam tvoju muziku,mam otazku na teba, ci holdujes cigaretam a alkoholu? cigarety nefajcim a mam rad vino. Neviem, ci sa da povedat, ze holdujem alkoholu ale rad si dam ked je prilezitost a ked je s kym

10:27:52 - otázka od: Naty chcem sa ta opytat, ty si porazil v sutazi koho vlastne? kto bol s tebou vo finale? raindown, addam, miro di nero a to je tusim vsetko :)

10:29:08 - otázka od: AFRO Cawes:-) Musim ti povedat ze na tej MTF-kárskej beanii to bolo super.(s tym novym bubenikom to ma celkom iny smrnc) ;-) Pocul som ze by si mal hrat nejaký koncert v Sinagoge v TT - je to pravda?? kedy by to malo byt?? prisiel by som vas pozriet. Inak co robi hrdlo?? Uz lepsie?? hrdlo je este horsie, v synagoge by som chcel spravit unplugged koncert s hostami, cize aj s tebou :) ale neviem, ci sa mi to podari. Mam nato malo casu

10:29:19 - otázka od: Patrik Nechceš fun web ..? Rád ti ho spravím ... ten fun web :D chcem :)

10:30:15 - otázka od: Marian (Sedatívum) Ahoj Bystrík, dávno sme ťa nevideli. Ako sa máš? Držíme ti palce a snáď zakoncertuješ aj u nás v blízkej dobe. Ozvi sa... ahoj marianko, mam sa fajn. No ak bude prilezitost, radi zakoncertujeme u vas. A ako pokracuju chlapci zo Sedativa?

10:31:01 - otázka od: Beatrice caves, co povies na komajotu?akoze podla mna su ok, len sa mi zda,ze hraju furt toto iste... mne sa ich hudba paci, este som ich nemal moc spoznat osobne, cize ich nemozem sudit.

10:31:45 - otázka od: Naty addam je tusim adam briestensky...ten zo superstar....na neho povies co? a na raindown? ja som fanda raindown...maju kvalitnu hudbu. ja som tiez fanusik raindown, adam je sikovny autor, urcite sa nestrati

10:32:15 - otázka od: Patrik Mas niekde na internete oficiálne akordy tvojich pesniciek lebo vsetko co som nasiel bolo zlé myslim, ze nieco je na www.supermusic.sk ale neviem, ci su tam dobre akordy :)

10:32:53 - otázka od: andrej ..zdravim ta ....drzim palce v dalsom posobeni na tejto u nas nie prave najlahsej hudobnej ceste....je moznost si niekde vypocut aspon casti skladieb ktore su na tvojom novom albume ? .....na uvedenych strankach su veci starsie ......dik cauko, diky. ukazky su na stranke mojho vydavatelstva www.streetproduction.sk

10:33:05 - otázka od: Patrik Čau ... máš už aj nejaký funklub ? zatial nemam

10:33:35 - otázka od: denisa poznás britsku kapelu The kooks? strasne sa podobás na ich frontmana..a ja ho milujem,tak asi uz milujem aj teba:) :)) super. nieco mi to hovori, idem to mrknut na web :)

10:34:07 - otázka od: eritrea nemam ziadnu otazku , ale paci sa mi tvoj novy song, a tvoje kucery.:D to je super, diky :)

10:34:37 - otázka od: Marian (Sedativum) Chalani hrajú teraz menej, narodili sa im deti, pracujú... A Luboš odišiel do zahraničia... Zavoláme si, ok? oka, tak ich pozdravuj

10:34:49 - otázka od: gio pocuvaj ma ty kdo si sak ja ta prvy krat vidim no vidis to :))

10:35:19 - otázka od: Naty a este ak sa ta mozem opyta, ako to je s tvojim nazorom na hlas adama a peta z raindownu?ak mas porovnat so svojim? kazdy ma iny prejav, inu hudbu. Mam rad gospel a preto u mna vyhrava raindown

10:35:48 - otázka od: maja ahoj...budes teraz niekedy v blizkom case koncertovat niekde v kosiciach??papa, pekny den:) bohuzial zatial nie, mali sme hrat v ramci tour aj v KE, ale zrusilo sa to :(

10:36:15 - otázka od: Cicuška AHOJ :o) Chcem sa iba spýtať čo si vyštudoval. Ďakujem cmuk :) ja som colny deklarant a zasielatel :)

10:37:24 - otázka od: karoles caf, zaujima ma, ako tvoris pesnicky...ci najprv vznikne hudba a k nej text alebo opacne...potrebujem inspiraciu :) ...a tesim sa na novy album ako kedy, niekedy je prvy text, niekedy hudba. Najlepsie pesnicky prichadzaju, ak vies, co chces povedat. Potom ide hudba aj text ruka s rukou :)

10:38:17 - otázka od: Nadasky Rudolf Cau Bystro,ked spievas tak myslis na svojich priaznivcov a vernych fandov zo Spaciniec? myslim na nich ked si spievam na chalupe v spacinciach :)

10:38:26 - otázka od: sierpe cau.nie si ty nahodou z Trnavy? som

10:39:13 - otázka od: Staňa ahoj Bystrik..tešíš sa už na Tomáša..písal Ti aj on nejaké texty na CD?? jasne ze sa tesim :) na novom albume mi nepisal texty, na provm je autor pesnicky podme spolu tlieskat. Bracho pise super texty, len uz nato nema moc casu

10:40:06 - otázka od: Dusan Dubravsky Som tvoj velky fanusik. Co mas noazaj rad? to mam radost. Mam rad hudbu, jedlo, spanok a svoju rodinu.

10:40:32 - otázka od: Richie Caf Bystro, kedy si spolu zase zahrame????? hocikedy, s tebou si vzdy rad zahram. Nieco vymysli :)

10:40:44 - otázka od: Ifka Ahoj Bystrik. Budeme sa kamaratit? :-) skusme :)

10:41:05 - otázka od: Richie Bystro, a posli mi este nove CD, aj s podpisom samozrejme :) a chces tam ako vzdy I love JU :)))

10:41:57 - otázka od: maja hm..skoda a este by som sa ta chcela opytat, to uz bolo davnejsie trosku, ale ako si bol spokojny s coca-cola turne??v kosiciach vtedy nie velmi vyslo pocasie, ale bola skvela atmosfera...:) najlepsie bolo v poprade, tam nas ti ludia uplne dostali :) ale v podstate vsade bolo fajn, len nie vzdy bolo dobre pocko

10:42:12 - otázka od: Mi-So Caw. Nechcelo sa ti ešte spať? zdriemnem potom :)

10:43:16 - otázka od: Gabca Tvoj druhy album sa mi velmi paci, asi najviac ma zaujala pesnicka: "Mam rad". Zelam vela uspechov a co najviac predanych albumov. Co by ta potesilo pod vianocnym stromcekom? :-)) dakujem, aj mne sa paci mam rad :) ja sa na vianoce tesim hlavne na mojho bracha :) konecne spolu trosku zazurujeme :)))

10:44:38 - otázka od: otaznik to je sice krasne ze ti to robi radost a ja to uznavam, ale asi by si sa nevenoval iba hudbe keby to nestacilo na tvoje potreby...nie? Ale zase hudbu by si robil asi aj keby to bola cisto stratova zalezitost. ale dalsia otazka: ako sa pozeras na tvrdohlavost radii, ze nehraju novu slovensku tvorbu v takej miere ako by mali a ze ndavaju prilezitost novym menam, ktore dokazu priniest kvalitnu hudbu? Mna napr trohu rozladi ked pocujem tisici krat 100 rocne skladby to je politika radii, nestaram sa do toho, riesim si svoju hudbu, koncerty, ak by som mal riesit este toto, tak sa nato mozem rovno vykaslat

10:45:58 - otázka od: Patrik Ahoj Bystrík. Kedy budeš mať vystúpenie v Trnave v čase, kedy by mohli ísť aj deti? Patrik skusim nieco vymysliet, ak by teba nieco napadlo, tak sa ozvi. nemame problem zahrat hocikde a hocikedy :)

10:46:48 - otázka od: maja aku hudbu vlastne ty pocuvas..akych interpretov, co sa ti najviac paci... mam rad pesnickarov. Damien Rice, David Gray, John Mayer, Sarah McLachlan a mnoho dalsich :)

10:47:25 - otázka od: denisa kto podla teba vyhrá Slávika? muž,zena,kapela..btw.nemás nick na pokeci?:)) fuu to netusim, ani si netrufam tipnut :)

10:47:56 - otázka od: Erika Ahoj :) vidim, ze sa ti dari, to je super. Urcite si kupim CD :) Kedy chystas koncert v BA? Maj sa, drzim palce. erika z elektricky :)) ahoj erika z elektricky :) koncert v BA bude, len staci ceknut nase stranky

10:48:21 - otázka od: staňa Bystrik, mám sa s Tomášom stretnuť keĎ príde do Ba, nepošleš mi CD s venovaním? prašule by som poslala po Tomášovi..Dík Staňa zo Sporky jasne poslem

10:49:38 - otázka od: Danka ahoj! mala som manzela Bystrika a chcem sa opytat, ako ludia reaguju na tvoje meno? nemal si s tym nejake "problemy" alebo humorne zazitky? humorne zazitky som mal na uradoch :) niekedy ma to dost pobavi, ale inak uz si ludia zacali zvykat. Ved na SR su aj carovnejsie mena ako pocahontas, herkules atd... :)))

10:50:05 - otázka od: miksa čav neviem čo sa tam mam opytať tak sa ta opytam čo budeš dneska robiť ked doodpisuješ? asi pojdem spat :))

10:51:14 - otázka od: maja sledujes teraz 3. seriu superstar??alebo ani velmi nie, ak ano, komu fandis??:) trosku sledujem, hlavne preto, ze je tam nasa trnavcanka dominika :)

10:51:21 - otázka od: Ifka Dobre, tak od dnes sme kamarati :-))))) oka

10:51:31 - otázka od: Danka no humor ti nechyba, ty herkules!!! :-) diky za odpoved a prajem vela uspechov!!! diky :)

10:51:46 - otázka od: Naty no to je pravda, akurat,ze raindown uz nehraju gospel. Si pocul si nove songy na myspace???no dost divoke su! pocul som, su dobre

10:52:24 - otázka od: kika ahoj :) zaspievaš mi niekedy a niakej oslave? zavolaj a uvidis :)

10:52:58 - otázka od: Richie Bystro, jasne ze aj I love you tam chcem :)) Posli mi to cim skor, lebo potom odchadzam do Azie na mesiac, tak nech to mam pod stromcek. Krst nebude?????? krst bude v ramci turne v BA, a co zas ides na aziatky? :))

10:53:29 - otázka od: staňa budem sa tešiť na CD ale hlavne na Tomiho...pekný deň...prajem do budúcnosti veľa dobrej hudby :-))) dakujem

10:54:06 - otázka od: sasa samelova si gay? ak nie chcem ta... nie som gay

10:55:12 - otázka od: marina Lavagance zrejme mozes, ked si sa tak zveril do ruk Mareka Rakovickeho. CO ine zo slovenskej hud. sceny pocuvas? Lavagance su hlavne super ludia, ked sa tak zamyslim, co sa mi na SR paci, tak ti ani neviem odpovedat :)

10:55:38 - otázka od: Danka pocuj, ttoto ma zaujalo, co si pisal kike :-) ako ja si ta mozem aj "objednat" na nejaku party, oslavu ci co? a akou formou? jasne, ze mozes. Zavolas mojmu managerovi a je to :)

10:56:12 - otázka od: zuzana Ak je to ta pesnicka co fici na fanku, je super ako aj Tlakova niz Jarosa.. Som rada, ze sa hrava viac slovenskej hudby a bnie dokola to iste diky, to iste rano je novy singel a mam radost ze to funko zacalo hrat

10:56:26 - otázka od: Hanka Si výborný a moc Ti fandím. Prajem všetko dobré. dakujem velmi pekne

10:57:10 - otázka od: kika ale aby som mohla zavolať potrebujem číslo :) cislo je na www.bandzone.cz/bystrik

10:57:30 - otázka od: maja a aky mas nazor na superstar?uprimne..:), lebo viacery to nazyvaju ryhlokvasiaci sa spevaci...:):) ja to neriesim :)

10:58:16 - otázka od: egon co robis rad okrem hudby? aka hudba sa ti paci? kam sa chces v kariere dostat? chcem sa dostat, kam sa bude dat dostat :)

10:59:00 - otázka od: Danka a cislo na toho managera???? cislo na managera bude na novej stranke www.bystrik.com

10:59:52 - otázka od: srnka Lavagance má svoje stúdio? To som nevedel... hej maju svoje studio

11:00:08 - otázka od: Bystrinka Ahoj Bystrik, a co hovoris na hudbu Lavagance? Pacia sa ti? pacia sa mi, ich novy album je vyborny

11:00:39 - otázka od: kika chceš moju fotku ? síce ťa nepoznám.. nepočula som ťa spievať.. ale prajem ti veľa úspechov.. diky :) snad raz budes pocut

11:01:29 - otázka od: SAša Ahoooooooooj. No som zvedavá či uhádneš kto ti píše. Trocha sa ti pripomeniem. Ferkova Mullerova frajerka, teraz už manželka... Veľmi sa teším na tvoj nový album, hned pobežím kúpiť si ho. Ferino sa nan už tiež chystá. dúfam že odpíšeš? ale cafkoo, takze ste sa dali na manzelstvo, super. Tak drzim palce a verim, ze sa album bude pacit

11:01:36 - otázka od: gabika ty si schudol? asi nie :))

11:01:51 - otázka od: zuzu tvoj singel je teda To iste rano alebo Len Ty a ja? Nechapem novy singel je to iste rano, album sa vola len ty a ja

11:02:19 - otázka od: maja ako prezivas toto chladne obdobie, mas rad zimu??alebo radsej leto, ked je teplo:)mavas jesenne depky??:) depky nemavam, mam rad leto, v podstate je mi to jedno :)))

11:02:55 - otázka od: bobrik Cauky,kedy sa ostrihas?vyzeras jak valentino neviem :)

11:03:37 - otázka od: adulik ahoj bystrik. o tebe sa pise len v suvislosti s hudbou a tak vobec netusim ci mas babu, alebo nie. ake zeny sa ti pacia? kazda zena ma nieco do seba, nemam vsak vyhradeny typ zeny

11:04:34 - otázka od: kohút ahoj, ako hodnotíš svoje vystúpenie na poslednej VŠ akcii poslednú sobotu. nemal si tam dobé ohlasy ja ani neviem, nebol dobry zvuk´, nehralo sa nam moc dobre. a ani neviem ake boli ohlasy

11:05:30 - otázka od: KIka mas super vlasy :D dik

11:05:58 - otázka od: Matej K. Ahoj Bystrík, kde by som ti mohol napísať prozbu o autogram (mail,icq,adresa,..) DIK mail bude na www.bystrik.com

11:06:13 - otázka od: maja ako vychadzas s ostatnymi vitazmi coca-coly??ste kamosi?? vychadzame velmi dobre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu