Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Trenčiansky hrdlorez chce byť v base 24 rokov

Peter Ď. sa k vražde predavačky priznal, súhlasil aj s 24-ročným trestom. Zobraziť galériu (2)
Peter Ď. sa k vražde predavačky priznal, súhlasil aj s 24-ročným trestom.

TRENČÍN - Trenčiansky hrdlorez Peter Ď. (23) to má zrátané. S prokurátorom sa dohodol na treste za brutálnu vraždu! Súhlasil s 24 rokmi za mrežami! Je už iba otázka času, kedy bude vytýčené pojednávanie a Peter Ď. bude za smrť predavačky Anny Jánskej († 52) odsúdený. Mladíkovi, ktorý ženu neľútostne podrezal v obchodíku s alkoholom, hrozilo až doživotie.

Informáciu o dohode medzi Petrom Ď. a prokurátorom nám potvrdil zdroj z prostredia polície. Dohoda o vine a treste znamená, že Peter Ď. sa k neľútostnému činu priznal a súhlasil s trestom 24 rokov. Iba prednedávnom sa pritom Peter Ď. vrátil z väzenskej nemocnice, kde znalci skúmali jeho duševný stav. Ak by psychiatri zistili, že je nepríčetný, súd by ho nemohol za vraždu odsúdiť a Peter by ďalšie roky strávil za bránou ústavu.

Brutálna vražda sa stala v máji v Trenčíne. Do obchodíka s alkoholom vošiel po záverečnej Peter Ď., ktorý sa s predavačkou Ankou Jánskou poznal, pretože pracoval ako dovozca alkoholu. Dal sa s ňou do reči. Neskôr schmatol fľašu a udrel ňou predavačku po hlave. Tá však neodpadla, začal sa medzi nimi zápas.

Mladík jej vzápätí podrezal hrdlo, zobral niekoľko tisíc korún a ušiel. Cestou do kríkov zahodil svoje oblečenie zašpinené od výkalov. Už onedlho ho zlapali policajti. Peter Ď. sa k činu priznal. „Toto sa nikdy nemalo stať. Radšej by som už ani nežil,“ priznal sa Novému Času.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu