Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Lucia Dvorská: Zjem aj karamelovú zmrzku a Big Mac!

Zobraziť galériu (9)

Má devätnásť, je krásna a bola jednou zo šestice modeliek účinkujúcich v americkom šouprograme českej topmodelky Petry Němcovej - A Model Life (Život modelky).

Šou sa pre našu modelku Luciu Dvorskú skončila úspešne. Zo šiestich finalistiek sa do najužšieho výberu dostali tri. Okrem Lucie dievčatá z Austrálie a Anglicka.











Lucia Dvorská v červených plavkách:





Lucii sa šou pozdávala, najmä to, že nebola zbytočne dramatická, jej účastníčky neboli vystavené konfliktom, a preto spolu dobre vychádzali. Jediné, čo ju zaskočilo, boli reči o tom, že by mala schudnúť. Samozrejme, že na to okamžite zareagovali aj diváci, ktorým sa nepáčil príkaz agentúry. Lucii dodnes chodia maily, kde jej vyjadrujú obdiv za to, že sa nevrhla na drastickú diétu. Jej aktuálna váha je pri 176 centimetroch 57 kilogramov, ale na prehliadkové mólo by nesmela mať vraj viac ako 50!

Každopádne, Lucia svoje účinkovanie v americkej šou, ktorá sa podobá tej, ktorú na Slovensku vysielala TV Joj pod názvom Hľadá sa supermodelka, neľutuje. „Šou bola nová skúsenosť a teraz by mohol prísť aj úspech. To, že som získala kontrakt, ešte nič nezaručuje, teraz musím na sebe pracovať. Všetko je na mne, či šancu využijem, alebo nie,“ konštatuje modelka.

Využili sme Luciinu krátku návštevu na Slovensku a pozvali sme ju na online rozhovor na Bleskovky.

Lucia bola online na Bleskovkách.

Rozhovor

10:57:10 - otázka od: Majka Lulu, ako to, ze o tebe pocut az teraz? Lulu:))No..vsetko chce svoj cas:)

10:57:36 - otázka od: petra kde bivas narodila som sa v Bratislave ale byvam v Zohore na Zahori.

11:00:18 - otázka od: domčo Ako každá modelka reprezentuješ svoju rodnú krajinu, čo je chválihodné. Musela si už svojim kamarátkam zo súťaže vysvetľovať, kde je Slovensko a ako tu vlastne žijeme? Prajem veľa úspechov. Dakujem!Vela ludi nema ani tusenie kde Slovensko je.Ked uz aj niekomu Slovensko nieco hovori tak si mysli ze je to Ceskoslovensko.Vela ludi o nasej krajine nic nevie z coho mi je velmi smutno.Preto sa Slovensko snazim zviditelnit !!!!

11:01:08 - otázka od: k-a-t-k-a gratulujem k uspechu, ako to bolo v tvojom pripade s anglictinou ? Dakujem pekne !!Anglictinu som sa ucila na zakladnej skole no plynule hovorit som sa naucila az v zahranici.

11:03:04 - otázka od: UjoHrobar Studujes alebo sa teraz venujes len modelingu? Pravdaze aj studujem.Od prveho rocnika mam individualny studijny plan,chodim do skoly 2 krat do roka len na skusky.Mam velke stastie ze mi cele skola vychadza v ustrety!!

11:04:49 - otázka od: Miska suhlasis s tym ze by mali byt na mole vychudnute modelky?? Nesuhlasim.Ked je diavca pritodzene chude,to je v poriadku.Ale ked sa niekto musi trapit hladovkami len aby sa dostal na predvazdacie mola,to neuznavam.

11:06:40 - otázka od: jaja Ahoj, ako si sa dostala do súťaže v usa? Aký bol casting na výber dievčat do show? Ahoj Jaja!!Ziadnym castingom som nepresla,vybrali si ma prostrednictvom mojej americkej agentury v New Yorku.Zavolali mi,ci by som mala zaujem sa takej show zucastnit.Mala som stastie.

11:08:15 - otázka od: UjoHrobar A kde studujes? na sou so zameranim na marketing

11:08:27 - otázka od: M10 Maš rada vodku? haha:)nie nepijem:)

11:08:44 - otázka od: Anonym Je to pravda ze mate 57 kg a ste vysoka 176 cm? ano je to pravda

11:12:13 - otázka od: ???? aky je tvoj ciel??kam by si si sa cela dostat ?? Momentalne by som chcela uspesne zmaturovat a potom sa naplno venovat modelingu.Chela by som sa dostat co najdalej a co najlepsie reprezentovat nasu krajinu a neskor zacat aj s charitou ktora by pomahala detom.No co by som v zivote chcela naozaj dosiahnut je byt stastna a mat okolo seba ludi ktorych lubim a ktori lubia mna.

11:14:34 - otázka od: trixie AKA JE PETRA NEMCOVA? Petra je velmi zlate a mile dievca ktoru neskazila slava a bohatstvo

11:14:51 - otázka od: Trtko zohorcan zdravi zohorcanku :D :)a kto si :)

11:15:10 - otázka od: jaja Som rada, že vybrali Slovenku do americkej show.Prajem ti veľa úspechov nielen v modelingu, ale aj v živote. Dakujem Jaja!

11:15:23 - otázka od: hudy stary železničar Hudy sa ta pyta ci chceš zajaca, alebo holuba? hm? Holuba krizeneho so zajacom:)

11:17:06 - otázka od: maggie Tvoj studijny odbor je teraz in. Nechcela by si pokracovat na vyske? Pravdaze chcela !!!Len neviem ci sa mam na vysku vrhnut hned po maturite alebo si dat prestavku

11:17:26 - otázka od: ypsylon ze drzim palce slovenskej krasavici otazka pre redakciu:preco nejde diskusia? Dakujem!

11:18:21 - otázka od: Tomas ako si sa dostala do sveta modelingu??? Prisla som na casting do agentury Elite ked som mala 15 rokov

11:18:45 - otázka od: Halloween aku hudbu rada pocuvas? vsetko !!!teda okrem metalu

11:19:00 - otázka od: sima akoto ze maturujes as v 19? nastupila som o rok neskor do skoly

11:20:18 - otázka od: lila Ako je to s prizvukom petry? nieje v zahranici tak davno ze by mala zabudnuteste aj slova.. Kde budes zit najblizsie rôčky? v sr? Ked Petra na mna hovorila cesky tak aj napriek tomu ze nie som ceska som pocula ze pochytila zahranicny akcent.A co najblizsie rocky ??Hm..uvidime co mi zivot prinesie a ponukne !!Ale rada by som sa zdrziavala v zahranici a vyuzila sancu ktoru mam.

11:20:34 - otázka od: shantal Ako si sa dostala k modelingu? prisla som na casting do agentury Elite ked som mala 15 rokov

11:21:31 - otázka od: zvedava Myslis ze im na kastingu zalezi viac na postave(vyska),alebo na tvari?? Myslim si ze obidva faktory su dolezite,no pokial ma dievca krasnu a zaujimavu tvar tak dokaze agentura a modeling akceptovat aj o par cm menej.

11:21:59 - otázka od: kykushka cauky...chcelo sa ti dneska,v tento tzv.sviatocny den,venovat sa aj takymto pracovnym povinnostiam?pekny den... pravdaze chcelo!!!sak to je relax:)

11:22:37 - otázka od: Bubi Ahoj Lucka..ako na Teba zaposobil New York? Ahoj!!Moj nazor je ze Ny mozes bud milovat alebo nenavidiet.Ja ho milujem !!Ma neuveritelnu atmosferu

11:25:23 - otázka od: Milan Ahoj! Mohla by si mi prosim Ta poslat tvoju fotku alebo podpiskartu s podpisom a venovanim? pravdaze!!Len mi musis napisat kam ti ju mam poslat!

11:26:25 - otázka od: shantal A je pravde že modelky si robia na zlosť??? PEKNY DEŇ Ahoj!!No stavaju sa aj take veci ale ja nastastie mam viac pozitivnych zazitkov.

11:27:06 - otázka od: jana a co hovoris na londyn, ak si tam bola? ako na teba posobil? V Londyne som bohuzial zatial nebola:(

11:27:06 - otázka od: denisa najoblubenejsia rozpravka? Tych je veeelmi vellaaa

11:27:18 - otázka od: veronika ahoj chcela by som sa ta opytat ci mas priatela? Ano mam.

11:27:47 - otázka od: adelka poslala by si mi podpis aj s podpisovou kartou ??... Pravdaze!len mi musis napisat kam ti ju mam poslat

11:28:18 - otázka od: drzim palce mas nejaky nick na AZET? mala som ale uz som tam dlho nebola a zabudla som heslo:(

11:33:07 - otázka od: vali Ahoj Luci,ja si ta pamatam este zo zakladky,ako jedno uzasne dievca a vyzera to,ze si sa vobec nezmenila,co naozaj obdivujem :o).Ja som sa xcela spytat,co mam spravit s rodicmi,ked odmietaju modeling a ja by som sa mu rada venovala.Dakujem a pekny dnik :o) Ahoj!!Takze stara znama:)Radila by som ti aby si si s rodicmi otvorene pohovorila a spytala si sa na ich dovod preco si to nezelaju.A ci sa mozete dohodnut na nejakom kompromise.Musis ich presvedcit o tom ze naozaj mas o to zaujem!!Bolo by aj dobre keby sa nimi samotna agentura porozpravala aby im vsetko vysvetlila.Drzim ti palce!

11:33:32 - otázka od: Marek Naozaj mas priatela z brazilie? v kolkatich si mala prveho frajera ? ako to stihas ? prveho frajera som mala ked som mala 15 rokov.daniel je druhy:)

11:34:25 - otázka od: linda ahoj lucy,ake typy modeliek su momentalne v kurze??..nevim,ale ked kukam daky magazin,vyzeraju vsetky rovnako..alebo aspon velmi podobne :).. Neviem o ziadnom type ktory je vyslovene vyhladavany,modelka musi niecim zaujat!!Tak ked sa ti zdaju vsetky rovnake tak mozno vsetky zaujali tym istym:)

11:37:41 - otázka od: adelka pošli to radšej na Dohnányho 3 Bratislava na meno Adelka Škorupová 821 08 ok??.. ok:)

11:37:41 - otázka od: matus 10 cawko lucy! Pocuvas rada aj hip-hop? kto sa ti luby najviac zo zahraničia a kto z SK? HM? nemam ziadneho idola,paci sa mi viac interpretov.

11:42:49 - otázka od: kika nemas nejaku stranku na internete:?? svoju vlastnu zatial este nie,jedine keby si si chcela pozret nejake fotky tak pozri na www.nextcompany.com,www.acemodels.gr,www.elitemodels.sk,www.louisa-models.de

11:42:58 - otázka od: Ywan jeste si tu? ano:)

11:43:35 - otázka od: Milan Prisla Ti ta adresa? este nie

11:44:20 - otázka od: Lucka ahoj lucy,drzim palce v modelingu si velmi sympaticke mlade krasne dievca. chcela som sa opytat,momentalne studujem v BA a rada by som pracovala ako modelka na slovensku,privyrobit si popri skole,no neviem ci je nejaka taka agentura,nevies mi poradit,dakujem a prajem vela uspechov v tvojom zivote ....pa Dakujem Lucka!!!Ked mas zaujem tak sa zastav v Elite v Bratislave.Oni zastupuju aj mna:)

11:45:55 - otázka od: Barracuda Ahoj, ako zvladas vsetky fotografovania?:) Bavi ma to!!Robim to s radostou:)

11:45:55 - otázka od: Katka ahoj Luci prosim posli mi tvoju fotku alebo podpis kartu na adresu:Kamenarska2 Spišská Nová Ves 05201 na meno Mária Hricová dakujem Poslem:)

11:46:21 - otázka od: martina ahoj , teraz si na slovensku alebo kde ? prosim ta pozdravuj petru nemocvu VELMI ju obdivujem a pozdravujem Ano som na Slovensko,prisla som na par dni si oddychnut.Pozdravim ju!

11:48:10 - otázka od: Mato Ahoj Zuzka, podla mna si jedna z najlepších slovenských modeliek. Ja som zberatelom autogramov a zbieram hlavne modelky. Prosím ako som sa po prvý krát dočital v živote o tebe zatužil som po tvojom autograme. prosím kde by som ti mohol napísať o autogram alebo neposlala by si mi tvoju foto vopred dakujem za ochotu. Držím palce PAPPA poslem ale ja nie som Zuzka:)

11:48:10 - otázka od: Mato Moja adresa: Matej Kuna SNP 81 Trenčianske teplice 91451 Prosííím pošli mi tvoju foto y podpisom....DAKUJEM poslem:)

11:49:34 - otázka od: fiam láče Ahoj Lucka, prezraď prosím recept na krásne a pevné prsia :-) (Odporučím žene) hahahha nosit podprsenku !!!!!!!!!

11:49:49 - otázka od: Pato Ahoj, ako vychadzas s Adrianou Sklenařikovou?: nepoznam ju

11:50:36 - otázka od: sima a kam sa teda chystas ked dooddychujes? :-) V pondelok idem na 3 dni pracovne do Kanady a v polovici novembra odchadzam do New Yorku kde sa zdrzim az do Vianoc.

11:50:57 - otázka od: denda Ahoj Lucka, držím ti palce v tvojej kariére, tiež som robila modelig,len som to nedotiahla až tak ďaleko ako ty:)))))nech ti všetko vychádza podľa tvojich plánov.:)papa Dakujem pekne!!!

11:51:10 - otázka od: KIKA. Petrou Nemcovou ste sa rozpravali po Anglicky,alebo po Slovensky.Kedze ona je Ceska. ceskoslovensky:)

11:53:51 - otázka od: Laco Ake mas ine zaujmy, aktivity a co je tvoj ciel v zivote? Mojim cielom je byt stastna a mat okolo seba ludi ktorych lubim a ktori lubia mna.A pravdaze uspesne zmaturovat,venovat sa modelingu a dotiahnut to co najdalej!! A moje zaujmy??Rada sa ucim cudzie jazyky,cestujem,citam a chodim s rodinou a kamaratmi na vylety.

11:54:27 - otázka od: Deni Ahoj ako si sa stala modelkou??? Ahoj!Prisla som ako 15rocna na casting do agentury Elite

11:54:54 - otázka od: Lala Ahoj! ako ty a priatel zvladate odlucenia a to ze si stale prec Tazko:(Ale musime sa s tym nejako popasovat.Snazime sa vidiet co najcastejsie!

11:55:43 - otázka od: Mato Ozajjjjjjjjj prepáč neviem prečo som napísal Zuzka :) a aka bola petra nemcova, podla mna je uplne užasna čítala si tu jej knihu ja som ju mal za jeden den prečítanu :) Citala som ju,a vzapati na to som Petru stretla.Petra je zlata,normalne dievca ktoru neskazila slava a bohatstvo

11:56:11 - otázka od: rado ahoj, ja len ze si strasne zlata, drzim palce...:-) Dakujem pekne!

11:57:20 - otázka od: chichi Lucka prosim ta poslala by si mi fotku s podpisom? adresa: Barbora Vítková, Pod násypom 7c, 84103 Bratislava... dakujeeeeem:P poslem:)

11:58:02 - otázka od: Milan Milan Kuna-mladsi Kostolneho 16 031 01 Liptovsky Mikulas A nepomyl si ma s tym Matom:))) hahah zarazilo ma ze mate rovnake priezvisko!

11:58:24 - otázka od: Nikki Ahooj Lucka, ja len ze si nielen krasna, ale na tych "civilnych" fotkach straaasne sympaticka... a to si o vacsine modeliek rozhodne nepoviem:) Dakujem Nikki:)pekne od teba:)

11:58:54 - otázka od: Laco Este jedna otazka. Ako dlho si uz za hranicami? Ja dva roky a anglictina sa mi ozaj zlepsuje. Zivot v cudzine je ozaj naj skola.. cestujem od 16tich takze 3 roky.A mas pravdu..Je to naj skola..

11:59:38 - otázka od: Veronika Ahoj Lucinkos. Moja uz si v Bratislave? Lucinkos:)Som v Zohore ale zavitam aj do Blavy:)

11:59:49 - otázka od: aaa aky je tvoj najoblubenejsi film? Notebook!!

12:03:05 - otázka od: denda Lucka,ak ťa to nebude moc obťažovať,mohla by si prosím aj mne poslať podpisovú kartu samozrejme s podpisom.Budem mať aspon darček pre brata na Vianoce:)))si veľmi pekná a zlatá baba,a v neposlednom rade aj inteligentná,čo na tebe najviac oceňujem. Adresa je Denisa Kočtúchová,Prekážka 724,Liptovský Hrádok 03301.ďakujem a drž sa! Dakujem,si zlata:)A rada poslem!!

12:03:24 - otázka od: Sebastián caw Lucia posles mi tvoju podpis kartu??? jassne poslem,len neviem kde

12:08:39 - otázka od: Zuzka ahoj...ako si sa dostala k tejto praci ako modelka...ake su parametre v tejto oblasti...dakujem a pekny den Prisla som ako 15rocna na casting do agentury Elite a tam sa to vsetko rozbehlo.Co sa tyka tych parametrov,tak modelka by mala mat viac ako 175 cm,obvod bokov by nemalo presahovat 89 cm,zaujimava tvar a takisto je velmi dolezite vyzarovanie osobnosti.No nie vzdy vsetky modelky splnaju tieto predpoklady.Moze sa stat ze modelka ma 169 cm a ma krasnu tvar,tak foti kozmeticke kampane,no na prehlaidky nie je vhodna kvoli vyske.A dalsia vec na ktoru som zabudla.Mat stastie!!

12:10:28 - otázka od: annie ahoj:)na zaklade coho vypadli tie tri dievcata zo show ? drzim palec:) Ahoj::)to posudili bookeri v agenture a Petra.Predpokladam,ze v nich nevideli taky potencial.

12:10:55 - otázka od: Mink ahoj si pekna fotila si uz aj nieco .exi? Ak myslis nieco odhalene tak nie

12:12:38 - otázka od: Silvuska Ozaj,aku hudbu mas rada? Aky film mas najradsej? Moja adresa: Silvia Gembalova, Ul. Lesna 1105/1, 038 01 Trstena.Dakujem vopred. Rada pocuvam vsetky druhy hudby okrem metalu.A co sa tyka filmov tak milujem komedie !!!No moj naj film je romantickeho zanru:)Vola sa Notebook.

12:12:56 - otázka od: rasto Ahoj, planujes sa este vratit naspat do statov? Planujem.O 2 tyzdne letim do NY:)

12:13:25 - otázka od: maxo kde byvas v zohore? pri stadione? to som nevedel ze odtial pochadza nejaka celebrita ale drz sa .cmuk Zohor je maly takze povedzme ze hej pri stadione:)

12:13:33 - otázka od: Mink Klasika niake plavky, spodne pradlo som myslel? to ano

12:15:36 - otázka od: kristína ajoj, držím ti palce, nech sa ti darí, a to snáď nemysleli vážne, že na mólo by si nemala mať viac ako 50 kíl... veď by už na smrť vychudnuté modelky nemali na mólo pušťať, nie??? ako to je v praxi??? ďakujem za odpoveď:) V praxi je to tak,ze komercne dievcata mozu mat obvod bokov o nieco vacsi ako 89 cm,no ked hovorime o prehliadkovych dievcatach,tak tam to neprichadza v uvahu:(Bohuzial..

12:15:59 - otázka od: maxo a kde v zohore byvas? pri stadione?inac drz sa a vela stastia.cmukkkkkk Dakujem!!!Zohor je maly takze povedzme ze hej pri stadione:)

12:19:58 - otázka od: lucilua Nechybaju ti diskoteky, kamaratky? Predsa vedies iny zivot ako tvoje rovesnicky..o dost prichadzas, hm? Tak papa :) Chybaju,ale ja som rada ze som dostala prilezitost a nic nelutujem.Uvedomujem si,ze mam velke stastie ze mozem robit co robim.A chcem tu sancu naplno vyuzit!!Ja si tie kamaratky a diskoteky vynahradim ked pridem domov:)Ale ako som uz povedala,nemenila by som.Som spokojna so zivotom co vediem.Nic nie je zadarmo a ked to chcem niekam dotiahnut,tak musim makat.

12:24:19 - otázka od: Dj Pety Gratuluju!! To je fakt dobrý dosáhnout tohle v 19 letech. Zajímalo by mě, jak oslovit, hezkou holku? Čím tě chlap upoutá? Říká se, že se bojíme oslovit hezké holky. Což bude asi pravda:) dakujem!!!Prve co si vsimnem su oci lebo tie o cloveku prezradia velmi vela.

12:25:45 - otázka od: gina ahoj lucka ja by som sa chcela spytat ci si stretla v amerike nejake hviezdy.. ake? Ahoj!!Stretla som na ulici nahodne Juliane Moore,Carmen Electra,..A mala som moznost sa zucastnit party Busta Rhymesa:)zAZITOK!!!

12:26:31 - otázka od: tanierik navstivila si v nyc Milan restaurant? ak nie urcite zajdi je tam super.. zatial som nemala moznost ju navstivit:(

12:27:11 - otázka od: niki ako to je s tvojim studiom ??? prestala si studovat ... ?? prajem vela uspechov Ahoj,tento rom maturujem takze este stale studujem.Mam individualny studijny plan od prveho rocnika

12:27:27 - otázka od: karolina ahoj lucka, chcela som ta pozdravit... karolina, neviem ci vies ktora.. keby nie tak sme sa stretli v skole, mam neter rachel :) ahooooj jasne ze viem !!!!!!cmuk:)

12:30:24 - otázka od: Thomas Ahoj...Gratulujem ti k uspechu si velmi pekne a talentovane dievca.Chcem sa opytat co by si odporucila mladym ludom ktory sa chcu venovat tiez modelingu.Inak poznas slovenskych modelov puosobiacich tiez v zahranici ako napr. Ivo Zachar alebo Vlado Nadazdy.....????? Ahoj!Dakujem ti pekne..Ked ti mam pravdu povedat tak so slovenskymi modelmi sa velmi nepoznam.Poznam ich podla mena,no nie osobne. Chlapcom aj dievcatam,ktori sa chcu venovat modelingu by som jednoznacne odporucila to skusit.Zaklad je dobre agentura.Odporucam Elite!!!Ked sa im zapacite,oni sa uz o vas postaraju.

12:32:15 - otázka od: Silvuska Sorry, to postove smerovacie na Trstenu je 028 01.Dufam, ze ta tim moc nezatazujem.To by som nerada. Stretla si sa s nejakym dievcatom z nasej sou Hlada sa supermodelka? co hovoris na Simonu Krainovu? Stretla si sa s Kate Moss? Som kamaratka s Ivanou Honzovou a Katkou.Simcu som stretla ale este pred Supermodelkou.Kate Moss zatial nie.

12:34:40 - otázka od: niki a stihas sa ucit pri tvojej kariere ...kolko statov si (zhruba) uz navstivila ?? Stiham.Ked clovek chce dokaze zvladnut aj viac veci.Ked to tak priblizne ratam,navstivila som cca 30 krajin.

12:35:59 - otázka od: taran Tiez ta chcem poziadat o fotku s podpisom. Ale je to do Irska. Adresa je: Ladislav Matula, 10 Shelton Drive, Kimmage Road West, Dublin 12 Irsko Dakujem Rada poslem:)

12:36:08 - otázka od: Stevino Ahoj Lucka! Mas priatela? Mam:)

12:36:48 - otázka od: Esi si štastná ? Som.

12:36:48 - otázka od: ahoj Ahoj Lucka!Vela o tebe pocuvam pretoze poznam tvoje sesternice Nataliu a Clauudiu su to moje najuzasnejsie kamaratky... prajem ti vela uspechov!!! si fakt pekna... :) Dakujem pekne !!!

12:37:14 - otázka od: lucia --zarny ahoj, aj ja by som chcala byť modelkou mám 14 a moja výška je 179..miery 80-62-84 myslíš že mám nato??? Mas!!!Skus to:)

12:37:26 - otázka od: jofrééé Počuj , nezdá sa ti že by si mala trošku viac jesť. Veď si ako tík do fazule. hahaha ok skocim do mekacu:)

12:37:49 - otázka od: Lucia Ahoj.Som tvoja menovkyna i favortka. Chcem sa t spytat, ze ci ta tato praca bavi? Bavi ma,velmi.Inac by som ju nerobila!

12:41:08 - otázka od: Anka A stretla si uz partnerku Pala Haberu Danielu Pestovu?Dakujem. zatial nie.

12:42:12 - otázka od: Ján Goldschmidt Ahoj Lucka máš priateľa?koľko máš rôčikov???modeling ťa baví?čo najradšej robievaš?želám kti veľa úspechov cmuk Ahoj,mam 19 rokov,modeling ma bavi a priatela mam.Rada sa ucim cudzie jazyky,cestujem a chodim s rodinou a kamaratmi na vylety:)

12:42:48 - otázka od: jenny myslis si, ze 22 rokov je vela pre zaciatok s modelingom? Vacsinou dievcata zacinaju skor,ale skus to.Ked na to mas,myslim ze 22 rokov nebude prekazkou.

12:43:41 - otázka od: jofrééé no potešila si ma, ale dúfam že si nedáš diétnu kolu a dve hranolky robené na vode hahahah nie neboj,karamelovu zmrzku a big mac;)

12:43:49 - otázka od: elle Ahoj ja ti drzim tiez palce ako pekne reprezentujes slovensko. Dakujem!

12:45:12 - otázka od: maarcika modeling by som chcela velmi robit... myslim ze by som mohla ale nemam na to vysku... postavu mam super a aj vzhlad lenze mam 160 cm...15 rokov co mam rooobit? inak si super Dakujem:)Je pravda ze 160 cm je na modeling trosku malo,ale mozno fotomodeling by sa dal.

12:48:41 - otázka od: kristy ahoj lucka blahozelam a zaroven ta obdivujem ze to neberes na zivot a na smrt.chcem sa spytat ako casto si prec??nechcela by si radsej zit normalny studentsky zivot?vela uspechov prajem Ahoj:)dakujem pekne!Vacsinu casu travim v zahranici,no snazim sa chodit domov ako casto sa len da.Vzdy tu naberem vela energie vdaka ktorej v zahranici prezivam:)Studentsky zivot mi chyba,ale nemenila by som.Som spokojna so zivotom ktory vediem.

12:49:05 - otázka od: maarcika a ako sa mam dostat k fotomodelingu? kam mam ist???dakujem Musim zajst do agentury,skus Elite

12:49:55 - otázka od: Sebastián Sebastián Woltemar Sadová20 Zohor :)

12:50:12 - otázka od: lucia prihlásila som sa zatil len tak nezávezne do modelingovej agentúry exit...je podla teba dobrá..alebo akú by si mi odporúčila? Ano Exit je dobry

12:50:26 - otázka od: Jana Ahoj Lucia chcela som sa Ťa spýtať či výška 182 cm nie je príliš na modelku.. Nie,je to v poriadku.

12:51:10 - otázka od: Vanila.. Drzim ti palce:D Dakujem;)

12:51:24 - otázka od: Tchasti Ahojky mojeno no čo ako? Si krásna modelka len tak dalej moja... ale tod kamos z dolneho konca :))))

12:52:18 - otázka od: makak ahoj, ked ta vidim vzdy ma zacne svrbit ucho... tak si po poskrab:)

12:52:53 - otázka od: ester ahoj nezda sa ti modeling moc povrchny modeling je povrchny,preto si nepripustam ludi v nom k telu.

12:53:12 - otázka od: Sona ahoj si fakt pekna dufam ze nebudes chudnut lebo terz si prave fajnova papa dakujem!!!

12:54:24 - otázka od: marta Ahoj chcela by som sa ťa opýtať či ti to všetko niekedy nelezie troška na nervy a ak by si nerobila to čo robíš čo by si robila? Akú školu máš ukončenú? Ďakujem:-) Su dni ked mam toho dost,ale to je normalne.No aj keby sa ma v tej chvili niekto spytal ci sa chcem na vsetko vykaslat,nevykaslala by som sa na to.Chem ist dalej.

12:55:09 - otázka od: Lukas K. caau lucka! tu Lukas z Malaciek, urcite vies ktorý :) dlzím ti este tie "pocheraje" .o) nech sa ti darí a bud nadalej take slniecko ake si! :o))) lukaskooooo ahoj zlato !!!!!som doma !!!!mozme nieco podniknut co povies ??

12:55:34 - otázka od: Kikuska Jeej,Luci vyzeras straasne sympaticky a uplne nenamyslene:P to sa mi na tebe straaaaaasne paci...tak dufam, ze ked sa z teba stane welkaa staar ti to ostane..papa drzim palceky:) Ahoj Kikuska,dakujem pekne:)

12:56:45 - otázka od: LULU Ahoj Lucka.Gratulujem k uspechu.Si krasna baba,chuducka a preto nechapem ako je mozne ze od teba chceli aby si este schudla pri vahe 57kg.nezda sa ti to chore?mne teda dost...akokeby modeling anorexiu este podporoval a nie proti nej bojoval. Bohuzial tak to je v modelingu,s tym ja uz nic nenarobim.To su dnesne poziadavky:(

12:59:03 - otázka od: eva :] ahoj :] mam na teba viacej otazok :] ako dlho sa modelingu venujes? ako si zacianala? kde vsade sa ti uz podarilo ucinkovat na modnych prehladkach? :] prajem ti este vela vela uspechov :] 13 rocna eva z kosic :]] Ahoj:)Modelingu sa profesionalne venujem 3 roky.Prisla som do agentury Elite na casting a oni ma vybrali:)Co sa tyka tych prehliadok,tak tych sa moc nezucastnujem,ja viac-menej fotim.

12:59:29 - otázka od: Jenny akym sportom sa venujes? behavam a cez leto hlavne korculujem

12:59:52 - otázka od: kajusa luci ozaj ty uz nebyvas na posni ? uz asi 5 rokov nie !!!:)

13:01:45 - otázka od: maria ahoj,ty si v agenture unique-one ? a co vravis na focus? som zacinajuca modelka,chcem poprosit o radu,dakujem Nie,nie som v unique-one,som v Elite,ktoru by som ti aj odporucila ked chces skusit modeling!!

13:02:38 - otázka od: Lukas K. jasne micka, podnikneme :) dokedy bydes na slovensku? vcera sme fotili baby z elitu. zavolam ti vecer, ok? cislo si dufam nemenila :) cmuki p.s. inak toto jaka nahoda ze som dnes kukol na bleskovky a ty si tu :) no vidiis to :))cislo som nemenila,ozvi sa mi !!Idem v pondelok na 3 dni do Kanady le potom pridem.Sak sa dohodneme ok ??Tesim saaaa cmuuuk:)

13:03:24 - otázka od: Erika Si spokojná ako ta namalujú vizážisti?alebo sa radsej malujes sama? Ja sa sama malovat neviem:)Takze som spokojna s pracou druhych.Su to profesionali!!!

13:03:50 - otázka od: Patty Ahoj Lucia si super! Si velmi pekna a patris medzi moje najoblubenejsie modelky. Videla som s tebou video na YouTube a no proste si tam skvela!!! Ako sa mas? Dakujem:)))mam sa dobre,len som trosku prechladla,asi na mna lezie chripka!

13:04:17 - otázka od: zuzi ahoj,ked si zacala s modelingom ako 15-rocna kolko si merala vtedy? inak si velmi fotogenicka:D ale to uz asi vies Vtedy som mala 176 cm,tak ako teraz.Myslim ze vtedy som uz prestala rast.

13:05:46 - otázka od: Ina A cim Ta modeling naplna? rada cestujem a spoznavam novych ludi a krajiny.Modeling je velka skola zivota.

13:08:37 - otázka od: kristy Luci a ako je to s priatelom??kolko ste spolu?da sa sklbit vztah a odchody do zahranicia?ked prides na slovensko,kolko tu zvyknes ostat?Inac mas moj obdiv za sutaz a model life ,bola som v amerike a je to tam dost tazke.ahoj drz sa a verim ze sa nepokazis:-)) Sme spolu rok a pol a je to dost komplikovane mat vztah na dialku ale musime sa s tym popasovat !!Nic ine nam zatial neostava. Ked pridem domov vacsinou to je len na par dni.Vynimkou su skuskove obdobia v skole ked sa zastavim na mesiac.

13:09:33 - otázka od: Kristína ahoj Lucia...aké bolo tvoje účinkovanie v programe s Petrou N.? je Petra naozaj taká milá, úprimná, zábavná a dobrá..., akou je opísaná vo svojej knihe Vždy s láskou, Petra... Ď Ahoj,ucinkovanie v show bol pre mna nezabudnutelny zazitok a som rada ze som mala moznost spoznat Petru.Je to mile dievca neskazene slavou.

13:09:46 - otázka od: dominika paci sa mi na tebe, ze si zostala prirodzena a nestupla ti slava do hlavy. vela dievcat je namyslenych a nemaju byt ani na co, za to ty mas, ale nie si:) drzim ti palceky, si moc prijemne dievca Dakujem Dominika:)

13:10:11 - otázka od: Thomas.... Dakujem za odpoved na predchadzajucu otazku!!!No mam este jednu...Aky chlapy sa ti pacia....Mas nejakeho??? Mam !!!pacia sa mi citlivy,uprimny chlapy so zmyslom pre humor:)

13:10:29 - otázka od: katka Ahoj Luci,chcem sa ta spytat,ci si este pamatas na gymnasticke casy,co sm,e spolu stravili:) Katka J ????????????????

13:11:29 - otázka od: caroline.. ahoj, mohla by si mi poslat podpis? :]] moja adresa je eva kožiarska, palárikova 5, košice, 040 01 :] velmi by ma to potesilo :] si strasne pekna mimochodom :] Dakujem !poslem:)

13:11:41 - otázka od: erin niektore modelky sa priam napchavaju a nepriberu ani gram bo im dobre spaluje a vela cvicia je to pravda..

13:11:50 - otázka od: Michaela mas krasne fotky... ide ti to... dakujem:)

13:12:00 - otázka od: majka Ahoj Lucia , drzkam ti palceky a dufam ze sa stanes dalsou slovenkou ktora prerazi a stane sa hviezdou.Vsetko dobre dakujem:)

13:13:39 - otázka od: kristy ahoj lucka blahozelam a zaroven ta obdivujem ze to neberes na zivot a na smrt.chcem sa spytat ako casto si prec??nechcela by si radsej zit normalny studentsky zivot?vela uspechov prajem...odpiiiiiis Ahoj Kristy:)Dakujem pekne:)vacsinu casu travim v zahranici no snazim sa chodit domov co najcastejsie.Niekedy sa mi zacnie za studenstkym zivotom ale nemenila by som.Vazim si ze som dostala prilezitost.

13:14:11 - otázka od: dominika aj ja si pamätam na lucku gymnastku:-D Sikovna si bola aj v tom:) Nelutujes, ze si prestala? Aka Dominika??baby musite sa mi podpisat ako mam vediet kto ste ??:)))))

13:16:24 - otázka od: Michal Ako sa ti paci v Amerike? Co ti tam zo Slovenska najviac chyba? Chcela by si tam zostat zit? V USA sa mi celkom paci,hlavne v NY ale ci by som tam vedela zit cely svoj zivot o tom nie som presvedcena.Chybaju mi tam bryndzove halsuky a nase krasne hory :)

13:16:45 - otázka od: Thomas... Tak ti prajem nech ti to s nim vyde....Inak mozem sa pytat dalej....jak vydim este si stale tu a zaujima ma toho vela!!! jasne spytaj sa :)

13:17:39 - otázka od: pawlina4488 ahoj ako sa mas??a komu drzis z chalanov a bab palce v superstar??a inak pekny den:) ahoj,superstar moc nesledujem kedze nie som doma,videla som ju teraz prvykrat v nedelu takze je pre mna tazke hovorit o favoritoch.

13:17:58 - otázka od: Patty Lucia mozem sa spytat? S Petrou N. si rozpravala iba po anglicky alebo ste sa niekedy pozhovarali po slovensky al. cesky? Hovorili sme aj ceskoslovensky:)

13:18:16 - otázka od: tominder Ahojjj.Ja by som sa ta chcel spytat ako si na tom s priatelom :) Dobre !navstevujeme sa tak casto ako sa len da

13:18:45 - otázka od: laura ahoj,prosim ta cvicis nejak alebo ako si udrzujes postavu,bo mam pocit,ze sice meriam trosku viac a vazim menej,ale teda ani zdaleka taku postavu nemam:) inac drzim palce Dakujem !!!rada korculujem a niekedy behavam.Tym sa udrzujem v kondicke

13:19:46 - otázka od: katka ano katka j.... ako sa mas?tvoja maminka mi o tebe sem tam dava nejake spravy,teraz si na Slovensku? jeej Katus.Ano som na svk,povedala mi ze si jej dala svoje cislo aby som sa ti zovala.Vcera vecer som prisla z pRahy,dnes alebo zajtra idem do Blavy tak som sa ti chcela ozvat ci bys me sa nestretli.Mas cas ??Sak som ta 100 rokov nevidela !!

13:20:54 - otázka od: kika ajoj, bola si už v californii,či nie??? ak áno, ktorá časť na teba najviac zapôsobila... a čo máš rada na usa??? ďakujem:) Bola som v Los Angeles ale moc som z toho mesta nevidela tak neviem posudit.Na USA mam rada bezprostrednost a ze nikto tam nikoho neriesi,kazdy si zije svoj zivot.

13:21:20 - otázka od: eva a hoj luci...poznas sa s mirkou michlikovou? poznam !

13:24:30 - otázka od: lucia---zarny a ešte by som ťa poprosila či by si mi neposlala podpis kartu.. no adresu sem moc písť nechcem tag by si mi mohla napísať na mail ..lulincek@zoznam.sk alebo by si tu ti nechala dáky tvoj mail a tam by som ti adresu napísala... rada!!napisem ti a mozem mi svoju afresu napisat do mailu. Dakujem vam za vsetky vase otazky a som rada ze som si s vami mohla aspon prostrednictvom tejto stranky trosku popisat.Prajem vam pekny den!!Cmuk,Vasa Lucka:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu