Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Slováka zadržali v USA za pedofíliu

Zoltán Ferencz Zobraziť galériu (2)
Zoltán Ferencz

BRATISLAVA/KOLÁROVO - Slováka Zoltána Ferencza (27) z Kolárova zadržala americká polícia a obvinila ho v súvislosti s počítačovou pornografiou a zneužívaním maloletých.

K zatknutiu muža, zamestnaného päť rokov ako čašník na výletnej lodi, došlo 11. septembra v štáte Georgia počas policajnej operácie zameranej proti zvrhlíkom.

Ferencza odhalili, keď sa stretol s tajným policajným agentom, o ktorom sa domnieval, že je to 14-ročné dievča, s ktorým mal zámer sexuálneho kontaktu. Ferencza v súčasnosti zadržiavajú v okresnej väznici v meste Fayette, pričom ho čaká súdny výsluch, ktorý určí jeho ďalší osud. V Kolárove, okres Komárno, kde Zoltán Ferencz žil pred odchodom do Spojených štátov, ho poznajú ako slušného mladého muža.

„Bol skôr utiahnutý, pochádza zo vzdelanej a slušnej rodiny,“ povedala žena, ktorá rodinu dobre pozná. Zoltánov otec Ladislav Ferencz je poslancom mestského zastupiteľstva a je vysokým futbalovým funkcionárom v meste. V centre Kolárova vlastní projektovú kanceláriu, kde pracuje spolu s manželkou a mladším synom. Zoltánovi príbuzní však s nami odmietli komunikovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu