Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Opitý cestný pirát: Pri úteku zrazil chodca!

Dodávku zastavili až koľaje na električkovej trati. Zobraziť galériu (2)
Dodávku zastavili až koľaje na električkovej trati.

BRATISLAVA - Ďalší cestný pirát! Lukáš (21) za volantom dodávky ušiel z miesta nehody na Záhorí a potom v Bratislave zrazil chodca (41). Muža s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

Nebezpečného piráta zastavili až električkové koľaje. Nemal pri sebe vodičák a auto riadil pod vplyvom alkoholu - policajti mu v dychu namerali viac ako 2 promile alkoholu.

K policajnej naháňačke došlo v sobotňajší podvečer v uliciach Bratislavy. Do hlavného mesta dodávku - mercedes nasmeroval Lukáš (21) z Topoľčian. „Bol účastníkom dopravnej nehody pri Zohore (okres Malacky), odkiaľ ušiel,“ informovala Dáša Kollárová z krajskej polície.

Cestného piráta prenasledovali policajti, ktorí nemohli na auto strieľať, pretože unikalo medzi domami. V blízkosti Polusu na Vajnorskej ulici zrazil chodca (41), ktorého s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Nebezpečne jazdiaceho muža zastavili až električkové koľaje. Policajti zistili, že Lukáš nemá vodičský preukaz a auto riadil bez dokladov. Podľa dychovej skúšky mal v sebe viac ako 2 promile alkoholu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu