Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Semifinalistka Barbara Šulíková: Posadnutá sexom!

Barbara Šulíková Zobraziť galériu (2)
Barbara Šulíková

BRATISLAVA - Je mladá, pekná, má atletickú postavu, rada spieva a medzi jej najväčšie záľuby patrí... SEX!

Takto sama seba na najnavštevovanejšej internetovej zoznamke odprezentovala Barbara Šulíková (17), ktorá slovíčko SEX skloňovala v dotazníku vo všetkých pádoch. Ako dodáva, so žiadnym chlapom nevydrží dlhšie ako dva mesiace, pretože potom ju chytá „ponorka“.

O tom, že Barbara, v dotazníku schovaná pod prezývkou Aerosmisacka, je doslova posadnutá sexom, svedčia jej odpovede v profile inter netovej zoznamky Pokec. Na stránke je zaregistrovaná od roku 2005 a jej odvážne vyjadrenia v tomto veku doslova vyrážajú dych.

Barbara slovo sex skloňuje vo všetkých pádoch. Tak napríklad otázka o tom, akým športom sa aktívne venuje, má v Barbarinom poňatí jasnú odpoveď: „Najlepší a najbezpečnejší šport je sex.“ Slovíčko SEX nezabudla zakomponovať ani do odpovede, kde a kedy počúva hudbu, aby pri nej zažila najväčší relax a jasné, že nechýbal ani pri vymenovaní jej záľub.

Speváčka má dosť konkrétnu predstavu aj o budúcom partnerovi. Aký by podľa nej mal byť? „Inteligentný, rozhľa dený, spoločenský, vtipný a nenahnevám sa, ak by bol romantický a dooobrý milenec,“ zdôraznila Barbara, ktorá do kolónky Môj vzťah k príležitostnému sexu uviedla mnohoznačné „heh“.

Mladá speváčka „skrotla“ až v kapitole o láske, kde uviedla, že v nej vidí zmysel života aj napriek tomu, že veľakrát zraňuje: „Všetky tie krásne okamihy, vzplanutia a vášne za to stoja. Ja sa lásky nebojím a som pripravená pre ňu spraviť všetko!“

Barbara sa svojím pozitívnym vzťahom k sexu naozaj netají. V dotazníku, ktorý odovzdala pri postupe do semifinále SuperStar, zas mladá slečna prezývaná Pocahontas otvorene priznala: „Priateľa momentálne nemám. Mám za sebou vážnejší vzťah, ktorý trval rok. Dlhší som nikdy nemala a asi to ani nedokážem, lebo po dvoch mesiacoch s chlapom ma chytá ponorka.“

Zdá sa však, že mladá speváčka nie je odvážna len na webe, ale aj v reálnom živote. Podľa informácií Nového Času mala dokonca v hoteli, kde semifinalisti bývajú, prežiť vášnivú noc s jedným zo svojich kolegov zo SuperStar... „Sex je normálna vec, ktorá patrí k životu, ale s nikým z kolegov som nič nemala,“ povedala Novému Času Barbara.

Barbara sa svojím pozitívnym vzťahom k sexu naozaj netají.

Semifinalistka Barbara Šulíková: Posadnutá
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu