Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Milla Jovovich pribrala 32 kíl!

Milla Jovovich čaká prírastok v novembri. Zobraziť galériu (18)
Milla Jovovich čaká prírastok v novembri. (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Herečka a modelka Milla Jovovich čaká svoje prvé dieťa a počas tehotenstva pribrala 32 kilogramov! Má totiž neovládateľnú chuť na arašidové maslo a stále sa ním napcháva.

So svojim snúbencom Paulom W. S. Andersonom očakávajú narodenie bábätka v novembri. Filmová Johanka z Arku k súčasným 96 kilogramom ešte určite pár pridá.

„Som šťastná, že môžem všetkým tehotným dámam povedať, že som zo 130 libier (65 kg) pribrala na 193 (97 kg). Je to poriadna váha, ktorú som nabrala rýchlo a môžem si za to iba ja sama. Mohla by som jesť sendviče a bagely s arašidovým maslom celý deň. Nevidím v tom problém. Samozrejme môj lekár v tom problém vidí. Tak som sa zbláznila zas do chleba. Robím si kurča a zeleninu a snažím sa byť zdravšia matka. Ale keby som mohla pokračovať s arašidovým maslom, bola by som najšťastnejšia budúca mama na svete!“ žalovala sama na seba Milla.

Tehotenstvo zmenilo krásnu štíhlu modelku na skutočne kyprú ženu. Trápia ju opuchy nôh, má problém obuť si topánky, ktoré nosila predtým. „Moje kosti sú slabé a moje chodidlá ma mučia. Ledva si obujem sandále. Teraz chápem svoje staré telo po novom. Nohy sa mi zväčšili o tri čísla. O tomto vám ale nikto vopred nepovie,“ zverila sa Milla denníku Chicago Sun Times.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu