Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Havarovala Mečiarova asistentka?!

Žena s rovnakým menom ako vodička robí asistentku Vladimíra Mečiara. Zobraziť galériu (4)
Žena s rovnakým menom ako vodička robí asistentku Vladimíra Mečiara.

BRATISLAVA/HANDLOVÁ - Na prvý pohľad bežná dopravná nehoda, akých sa na našich cestách stávajú dennodenne desiatky. Začiatkom júla nezvládla mladá vodička jazdu pravotočivou zákrutou a skončila vo zvodidlách.

Ona vyviazla našťastie bez zranení, jej dve kamarátky však previezli do nemocnice. Teraz však vyšlo najavo, že za volantom asi sedela dievčina s kontaktmi na vplyvných politikov!

K nehode došlo pred dvoma mesiacmi v Handlovej. V to ráno bola mladá slečna na ceste zo Žiaru nad Hronom do Prievidze. Nezvládla však riadenie a po náraze do zvodidiel svoje auto prevrátila. Na miesto okamžite vyrazili záchranári a dopravní policajti. Vo vozidle sedeli okrem nej ešte dve ďalšie ženy.

„Jedna bola v bezvedomí, tú museli vyslobodzovať hasiči. Obidve hneď previezli do nemocnice,“ povedal Novému Času svedok. Vodičkou bola údajne vplyvná žena, len 22-ročná Katarína R. Osoba s rovnakým menom je pritom asistentkou šéfa HZDS Vladimíra Mečiara.

„Dopravní policajti najskôr nevedeli, o koho ide. Správali sa normálne ako pri štandardnej dopravnej nehode,“ povedal náš zdroj. Prípad sa však začal podľa neho komplikovať potom, ako sa dostal na vyššie miesta. „Teraz sa postupuje tak, aby sa slečna R. z toho dostala, aby nemala nejaké opletačky,“ dodal. Nehodu podobne opísala aj polícia. Tají však, kto sedel za volantom. Zverejnila len, že išlo o vtedy 22-ročnú vodičku.

„Príčina dopravnej nehody je v štádiu šetrenia. Polícia začala 23. augusta 2007 trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ reagovala trenčianska krajská hovorkyňa Katarína Hlaváčová s tým, že zatiaľ nikto nebol obvinený. S asistentkou poslanca Mečiara sa nám niekoľko dní spojiť nepodarilo. Nenašli sme ju v parlamente ani v poslaneckej kancelárii, údajne je mimo Bratislavy.


Viete viac informácií o nehode? Napíšte nám na tip@novycas.sk</STRONG

Havarovala Mečiarova asistentka?!
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu