Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Marcov otec: Môj syn bol plodom lásky

Marco Masiero Zobraziť galériu (11)
Marco Masiero

Marco Masiero (11) je zdanlivo obyčajný chlapec, ale jeho príbeh rozdelil slovenskú i taliansku verejnosť na dva tábory. Jeden drží palce slovenskej matke Berte Staškovej-Ondrišovej(36), druhý talianskemu otcovi Marcovi Masierovi (46).

Prečo sa malý Marco búri voči matke, hoci ju má rád a vyhlasuje, že chce žiť s otcom? Prečo tvrdí, že rodinný život v Taliansku sa mu páči viac? A ako sa vlastne začala vojna o Marca?

Spolovice Slovák, spolovice Talian. Marco Masiero sa narodil pred jedenástimi rokmi vo Zvolene z veľkej lásky. Aspoň tak to vníma jeho otec, bývalý námorný dôstojník. S chlapcovou mamou Bertou sa zoznámil na štúdiách v Nemecku, kam ho poslal nový civilný zamestnávateľ, aby sa naučil jazyk. "Práve posledný deň, keď som bol v Nemecku, som sa nechal presvedčiť, aby som išiel na rozlúčkovú večeru, hoci takéto akcie nemám rád," začal svoj príbeh rozprávať Marco Masiero (46). "Prišla tam aj ona. Povedala: Ja som Berta, a bolo to ako blesk! Hneď som sa do nej zamiloval." So študentkou lesného inžinierstva ostal v Nemecku, až kým sa ona nevrátila na Slovensko.

Marcova mama však o veľkej láske nehovorí: "Bol to skôr vzťah, ktorý vzniká z núdze, z potreby niekoho mať, keď je človek sám. Keď hľadá blízkeho, pretože je opustený. Neverím na lásku na prvý pohľad. To môže byť zaľúbenosť, ale nie láska."

ČÍTAJTE V NOVOM NOVOM ČASE NEDEĽA!

 

Marcov otec: Môj syn
Zobraziť galériu (11)
Viac o prípade Marca Masiera sa dočítate v aktuálnom Novom Čase Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA V PREDAJI UŽ DNES!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu