Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Marco Masiero: Kde mu bude lepšie?

Marcova matka Berta Ondrišová-Stašková sa syna nechce vzdať. Zobraziť galériu (8)
Marcova matka Berta Ondrišová-Stašková sa syna nechce vzdať.

HLIVIŠTIA/SOBRANCE - Malý Marco (11) sa stále zmieta v pochybnostiach, kde by sa mu lepšie žilo. Jeho biologický otec mu ponúka bývanie v talianskom meste Padova, plného atrakcií a príležitostí. On je však momentálne spokojný u svojej mamy Berty a jej manžela Jozefa Staška v Hlivištiach, pokojnej dedine pri Sobranciach.

Až do verdiktu súdu bude Marco Masiero (11) žiť s mamou a otčimom v Hlivištiach pri Sobranciach. Táto malebná dedinka, ktorá je akoby vsadená do okolitých lesov, je od okresného mesta Sobrance vzdialená iba 7 kilometrov. „Marco je spokojný, má tu veľa kamarátov, s ktorými sa hrá,“ upresňuje otčim Jozef Staško. Ak by si chcel zahrať ragby, môže sa dosýtosti vyšantiť na štadióne v Sobranciach. Môže navštíviť i jedinečné Gitarové múzeum. V Sobranciach ho čaká i nová škola, kde bude od septembra chodiť. Táto základka je slušne vybavená. Marco si ju už bol aj pozrieť.

„Chlapec je mimoriadne nadaný, výborne sa učí. Robím všetko pre to, aby moja manželka i Marco boli šťastní a nič im nechýbalo,“ tvrdí Marcov otčim Jozef Staško.

Marco Masiero: Kde mu
Zobraziť galériu (8)

Otec tvrdí, že sa o syna postará

ZVOLEN - Marco Masiero (46) hovorí, že sa o syna Marca (11) v Taliansku dokáže dobre postarať. „Moje zamestnanie mi umožňuje tráviť s Marcom veľa času,“ hovorí. Malý Marco už v minulosti chodil v Taliansku do školy. „Vtedy som sa obával, ako bude zvládať písanie, hoci po taliansky hovorí výborne. Problémy však nemal, nosil jednotky,“ hovorí otec. „Chodil na náboženstvo, trénoval ragby. Mal kamarátov a celá naša rodina ho má veľmi rada,“ vysvetľuje. „Mám 3-izbový byt, Marco má vlastnú izbu,“ objasňuje otec. „Keby som nevedel synovi poskytnúť vhodné podmienky, nedovolil by som si ho vziať do Talianska,“ dodáva Marco Masiero.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu