Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Koščová: Opäť má chlapa!

Katkin nový frajer Michal Pivovar má veľa spoločné s Katkiným starým priateľom Mirom Jarošom. Okrem iného aj lásku k zeleným tričkám. Zobraziť galériu (16)
Katkin nový frajer Michal Pivovar má veľa spoločné s Katkiným starým priateľom Mirom Jarošom. Okrem iného aj lásku k zeleným tričkám.

PREŠOV - Konečne má frajera! Speváčka Katarína Koščová (25) sa dala dokopy s Michalom Pivovarom (24), ktorý jej niekoľko týždňov robí manažéra.

Prekvapujúce je, že jej nová láska sa podobá na jej starú lásku - exfinalistu SuperStar Mira Jaroša (29), s ktorým sa Katka pred dvomi rokmi rozišla.

Koščová o svojom novom priateľovi odmietala rozprávať, až kým sa Novému Času nepodarilo odfotografovať ich v piatok spolu na Feste Dobré Bohunice, kde speváčka vystupovala. Potom už musela vyjsť s pravdou von. „Áno, je to pravda. Mám priateľa,“ potvrdila Novému Času Koščová.

Podľa našich zistení Michal Pivovar pochádza tiež z Prešova a momentálne Katke robí manažéra. „Neviem presne, ako medzi nami preskočila iskra. Skrátka sme si zrazu začali byť veľmi blízki,“ hovorí speváčka, ktorá s priateľom plánuje aj spoločné bývanie. „Ešte to nie je aktuálne,“ tvrdí jej priateľ, ktorý podobu s Mirom Jarošom nezaprie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu