Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Spevák skupiny Sako bol online

Spevák skupiny Sako Juraj “Medveď “ Marikovič. Zobraziť galériu (4)
Spevák skupiny Sako Juraj “Medveď “ Marikovič.

BRATISLAVA - Sako je nová skupina z Bratislavy, hrajúca zmes popu, rock`n rollu, punku, a funku. Kapela SAKO vznikla v roku 2003 a ako všetky skupiny, aj oni začínali hraním v garáži.

Zostavu tvoria dvaja bratia, bubeník na inzerát a Hrabě. Lídrom a spevákom skupiny je člen skupiny PARA – Juraj “Medveď “ Marikovič.

Mladá bratislavská skupina Sako vydala 30. apríla svoj debutový album s názvom Vety a Veci. Producentsky sa na debute podieľajú Marek Rakovický (Lavagance) a Matúš Vallo (Para).

Prvým singlom z albumu je skladba Obyčajné dni – jedna z 12-tich skladieb nachádzajúcich sa na debutovom albume. K singlu bol natočený výborný klip s Bratislavou v hlavnej úlohe. Niekoľkokrát už stihol vyhrať hiparádu Music One na Markíze.

Viac na www.myspace.com/thesako.

Vo štvrtok 28.6. 2007 sa uskutoční krst CD a zároveň aj koncert skupiny SAKO v A4 - Nultý priestor, na Námestí SNP, začiatok je o 20.00 hod.
special guest: DJ Marcus
Godfather: Marek Rakovický (LAVAGANCE) a Matúš Vallo(PARA)
Afterparty: 80's Pub na Venturskej ulici.

Spevák skupiny Sako Juraj “Medveď “ Marikovič odpovedal online na vaše otázky >>

Rozhovor

11:09:08 - otázka od: Sandra Nazdar. Ake skupiny budu dnes vystupovat na krste Vasho CD?Bude nejake vstupne? Nazdar. okrem nas dnes este vystupi DJ MARCUS, a na afterparty budu hrat MIR ILEGAL(tiez DJ's). vstupne bude 80.-

11:11:13 - otázka od: Marecku:) Ako vidim dalsia nova skupina mate v plane aj turne?? ci to je chytroo... jasne!! mame v plane turne. Momentalne sa organizuje turne skupiny PARA, kde by sme mali byt ako hostia spolocne s PPE. vobec to neni chytroo...

11:15:25 - otázka od: p.b.ch aka skupina sa ti paci zo Slovenska? a co hovoris na slovenske radia co hravaju vela bullsh_tu? moje naj slovenske kapely: LAVAGANCE, PARA, JANKA KIRSCHNER(aj ked to neni kapela:) CLICHE, VETROPLACH, VANILLA CLUB, KOCH GARDEN, PPE....a este par na ktore si teraz nespomeniem.... radia hravaju dost bullsh.t to je pravda, treba naladit FM! alebo pustit si CD, nepotrebujes na to ziadneho dramaturga:)

11:15:42 - otázka od: p.b.ch rozbijate na koncertoch nastroje? zatial nie, ale chystame sa....

11:17:01 - otázka od: lucka ahoj, ahoj, macko, som tak rozmyslala... robil sa na clenov kapely kasting? lebo styria taki fesaci pokope, to nemoze byt nahoda... inak nevies, ma hrabe priatelku? papa na krste ahoj lucka, nemam ten pocit ze by sme robili na SAKO casting, nie sme boyband:) teda aspon zatial nie.....hrabe ma priatelku! vidime sa tam.

11:17:26 - otázka od: mikuláš Mno, moc vela otazok vam tu nepribuda...To tak pomaly pisete, alebo tak malo ludi sa pyta? ja nestiham odpovedat ani teraz:)

11:17:35 - otázka od: ninas nic nerozbijat...mne darujte:P okej

11:18:05 - otázka od: xavier tesis sa na dnesny krst? jasne velmi, dufame ze vsetko vyjde tak ako sme naplanovali, a vecer bude hustaa show!!

11:18:30 - otázka od: zvoolen caw..idete tento rok aj na nejaky letny festival?? :) hej. rudava, ruzina, duchonka napriklad!!

11:18:58 - otázka od: SuZie cauko Medved! no aku ucast dnes ocakavame, okrem toho, ze pride cely myspace? moj skromny typ 200ks:)

11:19:56 - otázka od: Pipa Co ste vlastne za kapelu? Co hrate? nova BA-kapela, hrame rock.n.roll pop, pridi na koncert a uvidis co este vsetko:)

11:21:15 - otázka od: luciyta sranda, ze o vasej kapele pocujem prvy raz, ale vela zdaru chalosi, vyzerate sympatickí, uz som si aj nejake tie skladbicky stihla vypocut:-) iba pred mesiacom sme vydali prve CD, takze moc si nemala odkial o nas pocut. ale momentalne to napravame na bleskovkach! jasne ze sme sympaticki:)

11:22:00 - otázka od: SuZie ejha takze dnes mame ocakavat nieco specialne? nemal by to byt obycajny koncert!

11:22:26 - otázka od: p.b.ch. Co hovoris na Myspace boom na slovensku a na Arctic Monkeys? arctic monkeys = coool myspace tiez, neni co dotat!

11:22:55 - otázka od: jozef nechceli by ste cestovat zo svojou muzikou aj do inych galaxii? urcite chceli, a velmi radi!

11:23:05 - otázka od: joe preco sa tu neobjavila moja predosla otazka? neviem

11:23:20 - otázka od: semir gerkant vis do som? dialnicna policia. myslis ze sa ti podari prasknut strunu hned v prvej pesnicke? myslim ze dnes nie:)

11:24:10 - otázka od: milan ktory gitarista ta inspiroval ? kolko hras na gitare ? ide ti to dobre111 vdaka! john frusciante, noel galagher, john lennon, kubica, tomas sloboda....a par dalsich

11:24:22 - otázka od: Luker Vsimol som si ze mate rovnake ucesy, je to nahoda alebo mate spolocneho kadernika? zoznamili sme sa v kadernictve!!!

11:24:45 - otázka od: lukas zdravim. doteraz som o vás nepočul čo ma dosť prekvapilo lebo som stratil ilúzie že sa v svk hudbe vvyznám, ale aby som to napravil - máte nejakú webovú stránku? prípadne niečo na myspace? www.myspace.com/thesako

11:25:02 - otázka od: Sveťo len tak náhodou... tú starú verziu Noblesy asi dnes hrať nebudete, však??? tá sa mi tak lúbila!! :)) dnes ju urcite hrat nebudeme!!

11:25:26 - otázka od: Evika Ahojky.. :) Drzím palce na krste, nech Vám vyjde vsetko tak ako máte naplánované a nezabudnite pridat nejakú fotku na net.. Predsa len zo Ziliny, to mám trochu od ruky.. Pa pa dakujeme za tie palce, foto bude, aj video!

11:26:02 - otázka od: Grimasso nazdar ako mame?si dobry!!! mame sa vyborne,trosku nevyspaty. dakujem za opytanie

11:26:52 - otázka od: karci nazdar, si neviem predstavit to turne s parou... to ako kazdy vecer odohras dva koncerty? da sa to? drzim palce presne tak, kazdy vecer odohram dva koncerty, myslim ze sa to daa, uz som hral aj 3 za den, takze pohoda...

11:26:57 - otázka od: alenka frajerku mas ? ee

11:27:18 - otázka od: tadeas kolko prstov mas na nohe? skus hadat....

11:27:40 - otázka od: Antoán Bukovský Vyzeraš jak kryštof vesely???

11:28:15 - otázka od: Barbora mozno blba otazka / mozno sem ani nepatri/, ale tak ma zaujima. Myslis, ze sa da nazvat koncertom napr. i hranie napr. v Hlave XXII? Jeden clovek mi totiz tvrdi, ze to je len jamsession. Mno a na krst urcite pridem :-))))) jasne, urcite to je koncert!! super ze prides!!

11:28:23 - otázka od: rytmus paci sa ti hiphop? AMO

11:28:37 - otázka od: rasto caff,co hovoris na kapelu komajota? nic

11:32:20 - otázka od: Pawlina cawky...hrozne vasu skupinu zboznujem ale este som neprisla na to ze jak vznikol ten vas nazov sako....a hrozne by som to cela vediet vznik nazvu je bizardny!! cela kapela bola u nas doma v obyvacke, moj otec spolu s nami kukal telku, zbadal tam nemenovanu kapelu, a zacal s tym ze by sme sa mohli volat SAKO, ze sme SAmi KOk**i....

11:32:42 - otázka od: Lenca cawte chalani:)jaj som vas dawno newidela.bude na cd aj skladba "5 minut"(tusim tak sa vola)?:)pa jasne 5minut je na CD!!! pa

11:32:49 - otázka od: tedeas 3? 4!

11:32:56 - otázka od: ivanka videla som ta na koncerte pary hrat. nie si ty nahodou ich novy gitarista ? nahoda co??:)

11:33:51 - otázka od: p.b.ch Para aj Sako..da sa to stihat? co okrem toho este robis? zatial to stiham, ani jedna z tychto kapiel nie je profesionalna v tom zmysle, ze by sme sa tym zivili, cize da sa to! okrem hudby este studujem.

11:34:07 - otázka od: rasto odkial ten nazov sako? uz je to tu spomenute.. precitaj...

11:34:13 - otázka od: rasto co hovoris na kapelu Elan radsej nic

11:34:43 - otázka od: Tulip Bože ty a Marek Rakovicky a na jednom mieste?No tak tam 200 ks nebude...much too high..Nech vám ten krst vyjde! vdaka vdaka!!! pekny den.

11:35:27 - otázka od: SuZie Medveeeed... zahras dnes nieco aj na zelanie? hmmm....neviem...podla psychickeho a fyzickeho stavu pocas koncertu:)

11:35:41 - otázka od: ninas kedy sa vidime na glastonbury? vy na podiu, ja pod podiom:D ja by som najradsej uz tento rok!!!!

11:35:59 - otázka od: haraburdA co hovoris na zodpovednost clenov v kapele? no comment(btw...je hroznaaa:))

11:36:28 - otázka od: Kika Dobry den... rada by som sa vas spytala ci si mylite ze ci ste dobra skupina? dobry den, a nemame si to mysliet???

11:36:37 - otázka od: rasto co hovoris na kapelu La resume bohuzial nepoznam.

11:37:08 - otázka od: ninas tak bude nikdy alebo nebude nikdy?:D a ocakavam aspon hodinovy performance:P neviem ci bude "nikdy" hodinovy performance urcite bude!!!

11:37:41 - otázka od: Milos Ako vznikla tvoja prezyvka? ;) stredna skola, prisiel som raz obleceny cely v hnedom a bolo to. pozdravujem PUKA - zebrak jeden:)

11:38:19 - otázka od: zyzy tvoj tatko je ale ftipkar:) pozdrav ho odo mna a ze uz viem ako sa bude volat moja zenska kapela..sapi:) xi jedine! pozdravim jasne!

11:39:21 - otázka od: katusak caf je zname ze mnoho mladych sk.skupin nema to stasie nahrat album.ako sa to podarilo vam? uz sme mali ten pocit, ze konecne musime vydat album, a vsetko vyslo tak ako malo, vydavatelstvo, prachy, klip, clenovia kapely....

11:39:58 - otázka od: Lenca to je fajn,5minut je velmi tobra skladba..co som ju 1.krat pocula mam stale jej melodiu v hlave:)..hmm kolko stoji CD?..si ho musim frcat kupit:) oficialne predajna cena je 299.- na koncerte ale menej!!!

11:40:29 - otázka od: studacik:( kurnik kolko je odmocnina s dvoch?? 1(cela) daco

11:40:39 - otázka od: Kika Urcite! ste super ! drzim vam palce! vdaka!!

11:41:36 - otázka od: sefka Engelhartova mal si uz nejaku auto havariu nie

11:41:36 - otázka od: icik Asi dneskaj dojdem kuknut, aj ked nie na dlho aspon chvilu, ze ako sa dari, prehodit zopar slov jasne iciku dojdi, dlho sme sa nevydeli!!!

11:42:20 - otázka od: pejsek ako sa ti paci slava a co hovoris na fanusicky?? myslim ze "slavu" este nemam. a co hovorim na fanusicky?? velmi fajn:)

11:42:34 - otázka od: Marecku:) hmm vidim ze sa vam totu rozbehlo... hodnee stestii... tesime sa z toho.....diki bracho

11:43:14 - otázka od: yanulle caukooo, PUKO ta pozdravuje, tesil sa tu na teba, ze si ta vychutna, no vosla mu do toho skuska :)) ahoj, puko je amater:)

11:43:27 - otázka od: p.b.ch Ok! tak nech sa Vam dari! Paci sa mi Vasa hudba.. Vzdy dobre nieco ine ako ten povinny slovensky pop :) btw Tomas Sloboda je fakt dobry.. cau diki cau

11:43:40 - otázka od: Milos Myslis si ze Marika Gombitova vrati na scenu? dufam ze nie!

11:43:49 - otázka od: novy caz poziva lasky omamne latky to by musel odpovedat on!

11:43:54 - otázka od: studacik:( a uz viemm 1.411 juchu dik... caw.. super

11:44:18 - otázka od: SuZie ejha Medved, tak to musis byt vo fyzickej pohode lebo ja si prosim " she said" tu uurcite date s Marekom, ale aj pre mna k uspesnym statniciam a vasich myspace fandov.. urcite sa o to minimalne pokusime!!

11:44:30 - otázka od: Jozef Kranich ake auto si kupis ked dostanes styrasne vela penazi z tantjemov? velke!!

11:44:35 - otázka od: Ake meno zase.. Hľadá sa dievča a chlapec leta! fiha co sa este nedozviem... tu nie

11:44:45 - otázka od: denis caves mas icq jo

11:45:47 - otázka od: joe okey, tak skusim este raz: na krste pary bol pesnicka, ktoru si odspieval jeden z highlightov vecera. ako sa volala? jej zaciatok mi pripominal pesnicku, ktora zacina, ze: zazni aspon kusok sviece...:o) inac mas styl, nech ti to vydrzi!! a ani muzicka neje na zahodenie, tesime tesime!! pesnicka sa vola IBA SLOVA, je na prvom cd PARA - VECI ZACNU FUNGOVAT, je moja najoblubenejsia! vdaka za pochvaly!

11:45:51 - otázka od: denis caves mas icq jo

11:46:00 - otázka od: denis daj cislo neviem ho naspamat:)

11:46:25 - otázka od: SuZie tak a teraz uplne odbocim.. da sa zahrat aj na zelanie dnes? asi blbeeee uuuuu....zistime vecer:) ale asi skvor nie!

11:46:34 - otázka od: lolitka rad klikas na mysku (na foto vyzer ze mas nadanie)? tak tak

11:46:59 - otázka od: fiha co hovoris na vaseho noveho bubenika? podla mna je dost dobry najlepsi!

11:46:59 - otázka od: ninas kill your idols:D ty by si stale niekoho killoval...raz pop stars...ted idolov...to znamena koho?:) KILL

11:47:27 - otázka od: zyzy a cio by si nam chcel povedat? na aku otazku by si chcel odpovedat...mne by sa pacilo, keby sa ma niekto opytal, ze cio sa ma ma spytat..chaaaapes nie? :)))) skus vymyslet, lebo ja dnes nestiham vymyslat odpovede:)

11:47:31 - otázka od: boh bol si uz niekedy na mesiaci? ee

11:47:50 - otázka od: rasto ´myslis ,zeby ste prerazili aj keby si nehral s parou? trvalo by to dlhsie, ale my sme vlastne este neprerazili!!

11:48:03 - otázka od: rytmus ktoru slovensku akpelu alebo interpreta by si chcel urazit? nejsom RAPER

11:48:28 - otázka od: Pani Bejátka Myslím si, že by bolo správne keby sme išli splu na caffe. dnes mám meniny :P urcite ano, ale dnes je to UNREAL!

11:48:55 - otázka od: Sandra Co paci sa ti skupina The Bridge? niekedy ano niekedy nie

11:49:22 - otázka od: jozef cau mas rad aj kill your idols? uz mi raz niekto spominal ze je to kapela, ale este som sa k nej nedostal!!moja skoda.

11:49:41 - otázka od: SuZie ejha Medved tak to beriem ako tvoje slovo a slub:) som zvedava, ze ako to dopadne... nieze ako na cliche krste, ved vieme:D to znamena co??

11:50:07 - otázka od: zyzy servis:) a precio "sako" ? :) pekny a podareny den:) vymyslel to moj otec, blzie info uz je tu raz spomenute

11:50:21 - otázka od: miso aka je orientacia clenov vasho boybandu? aspon fesaka so sikmou ofinou (blondacika)? normalne na SEVER!

11:50:29 - otázka od: rasto respect!!!!! diki

11:50:43 - otázka od: ada Ahoj, sice vasu hudbu nepoznam, pesnicka obycajne dni ma nieco do seba :-) no aj tak vam prajem aby ste sa coraz viac presadili a aby sa vam darilo,pekny den :-) dakujeme moc, pekny den aj tebe!

11:51:28 - otázka od: jano slota mas nejake posolstvo pre slovensky narod? alebo je vo vasej hudbe nieco viac ako prazdne slova? v nasej hudbe nie su iba prazdne slova, skus www.superstar.sk

11:51:49 - otázka od: pedro killer sewa chlape, teda uplne nahodou som sa tu ocitol a citam twoje odpowede...akoze to s Marikou Gombitowou si myslel wazne? ja sice pocuwam twrdu muziku ale wiem kto to aspon je...ty si hudobnik ked take wolaco dokazes napisat?sa zobud chlapce, dostuduj a pal do p... diki, ja nepoznam mariku gombitovu a je mi to jedno!

11:52:14 - otázka od: Sandra To co znamena,ze niekedy ano a niekedy nie?:) niektore veci sa mi lubia, ine nie!

11:52:46 - otázka od: Lenca bude nejake koncertne turne?ak hej, v kt. mestach? v tychto mesiacoch sa to riesi, sleduj www.sako.sk, www.myspace.com/thesako a urcite sa skoro dozvies

11:53:03 - otázka od: Liberec co hovoris na to ze Hodur chce odist do Liberca? hodur neni v liberci???

11:53:08 - otázka od: bea ahoj... ahoj..

11:53:27 - otázka od: Mima dnes rano som si pospavovala vas singel,tak ste potom dobry!!!:)Ake vydavatelstvo vas vydalo? vdaka, vydalo nas STREETPRODUCTION!!!

11:53:33 - otázka od: tom cranich a ja vis do som? muz z kobry 11. Dufam ze struny vydrzia dufam aj ja!

11:54:17 - otázka od: martin kto vam pise texty ? mate ich celkom pekne dik! piseme ich spolu s hrabem, obcas pomaha matus vallo(para)

11:54:30 - otázka od: llubi cav Medved..odkial vznikla tvoja prezyvka??? stredna skola, uz som spominal!

11:54:40 - otázka od: tvoja mama a ty si kdo? tvoja mama

11:55:21 - otázka od: mikuláš Nemate pocit, ze slovenska scena je uz podobnymi gitarovkami presytena? Cim chcete zaujat prave vy? Nic v zlom, ale mne zatial prilis originalmi nepripadate, skor naopak. nemame ten pocit, slovenska scena je presytena blbou hudbou!! pridi na koncert a uvidis, alebo si vypocuj CD!

11:55:40 - otázka od: maslejka lepsiu kombinaciu na turne si ani neviem predstavit..a kedy asi? na jesen ? jo, ani my si nevieme predstavit lepsiu kombinaciu

11:56:05 - otázka od: Marecku:) No na Paru by som siel a kde maju turne alebo maju netovu stranku myslim info o turne.. info o turne zatial nie je, je to v stadiu riesenia!!

11:56:30 - otázka od: joe caf Medved, na krste pary bol pre mna osobne jeden z highlightov vecera ked si spieval tu pesnicku (neviem ako sa vola) ktora mi pripomenula na zaciatku tu pesnicku ktora zacina ze: zazni aspon kusok sviece :o) bolo to super, cely krst bol super a drzim palce aby aj sako krst bol podobne super :o) myslim ze uz som odpovedal:)

11:56:47 - otázka od: Icik Nazdar, tak ako sa dari, nespamujem ta otazkami? nazdar, dobre sa darii, nespamujes ma!

11:56:54 - otázka od: SuZie ved na cliche bolo inak dobre.. fajnova nalada, čibi na chrbte hral a tak.. sak kto bol vie a kto nebol prisiel o vela.. najlepsi koncert od Saka a tych uz bolo.. Dnes "she said" please:) she said bude, neboj!!

11:57:06 - otázka od: johny vidim ze ste rozsirili svoje siete aj na last.fm? kam dalej porastie imperium? kam to len pojde:)

11:57:11 - otázka od: kyslik ake cisla mas topanok? 9apol

11:57:20 - otázka od: Fanynka MEDVED JE SEXI!! :)

11:57:29 - otázka od: simka vobec nepoznam vasu skupinu,ale drzim palce :-)) dakujem za celu kapelu!!!

11:57:46 - otázka od: icik som nahnevany ani na jeden odkaz si mi neodpisal odpisal!! a na vsetky!!

11:57:54 - otázka od: Icik serus, ani som nevedel ze sako uz je taketo slavne. Tak drzim palce. Kto tam je vlastne teraz? diki bracho!!

11:58:22 - otázka od: Icik Som stretol minule FiMiho tak sme kecali. Ze ako sa vam dari a tak. Tak dufam ze je vsetko ok aj titul Bc uz Medved bude mat. Dojdem na promociu promocia je v nedohladne, aj tituly!!!:) tada zatial...

11:58:56 - otázka od: MMX Nazdar, kto vam robil videoklip k singlu? ALMOSTAR(dusan bustin, janka minarikova, peto skala) traja studenti VSMU /mozno uz byvali-neviem/

11:59:22 - otázka od: kyslik preco stale spievas dole hlavou paralerne s objektivitou posluchacov? what???

12:00:14 - otázka od: nina nedaju sa nejak vyhrat listky na krst cd? a inac ste super! daju sa vyhrat na radiuFM, ale neviem ci uz tie sutaze neskoncili!!!

12:00:38 - otázka od: p.b.ch Mas rad Bratislavu? ANO!!

12:00:50 - otázka od: fanynos belohorcova v saku je sexy asi JO!!!

12:00:57 - otázka od: lubike hello...bubenika mate zo Ziliny? rajecke teplice

12:01:14 - otázka od: icik Fakt? tak to potom novy cas cenzuruje!!!!!!no nic tak vecer ficim na obed musis kukat!!!

12:02:30 - otázka od: zita ahoj,aka je tvoja najoblubenejsia slov. a zahranicna kapela?dakujem drzte sa zahranicna: BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB slovenske: LAVAGANCE, PARA, JANKA KIRSCHNER

12:02:46 - otázka od: MaleusMaleficarum tie vykričníky su take nutne? alebo to je len momentalna nalada? normalka

12:02:54 - otázka od: zajac brum brum? hav hav

12:03:46 - otázka od: bebe hello...pridete niekdy hrat do ziliny? poznas kapelu can illusion bees? jasne poznam, kamosi, prideme tak na jesen!!!

12:03:58 - otázka od: Lenca no tusim mas co robit aby si vsetkym odpisal... tomu ver!

12:04:11 - otázka od: nelka a co vlastne studujes? inak ste super:) vdaka! geodeziu a kratografiu

12:04:38 - otázka od: Nikol hello chalani tešim sa dnes na krst... vidime sa :D aj my sa tesime! urcite sa vidime!

12:04:56 - otázka od: ludovit stur stihas? nie

12:05:25 - otázka od: Kajka Ahoj a budete sa aj podpisovat? mate pripravene centrofixky? :) urcite, ale centrofixky musis doniest!

12:05:37 - otázka od: NnN serwus Medveďku... jakoš??? tešíme sa na večer... vidíme sa... :D hello, jasne vidime sa.

12:06:10 - otázka od: maroš ja by som sa aj niečo spýtal, ale prvýkrát dnes registrujem ,že takáto kapela existuje, ale držím palce,lebo viem,aké je ťažké presadiť sa. vdaka! kludne sa spytaj na co chces:)

12:06:44 - otázka od: MaleusMaleficarum Podla ucesov chcete smerovat aj k EMO, alebo to je len image? je to skvor nahoda, mali sme tie ucesy ked este na slovensku nikto EMO nepoznal:)

12:07:28 - otázka od: edy inak, podla toho hesla co mas na tricku, tak ked si moj idol, mam ta zabit ? to nie je rozkaz...

12:08:03 - otázka od: ninas hoj:D bude dnes aj nikdy live? lebo by veru mohla byt:D a tesim sa na krst, jes:) zatial neviem ci bude "nikdy" live, vyplynie to zo situacie

12:08:43 - otázka od: rasto ahoj,aky mas nazor na terajsiu slov.muziku a na kapelku komajota? mam pocit ze slov. muzika ide teraz hore, a na komajotu nemam nazor, nemilujem ich ani mi nevadia

12:09:18 - otázka od: aninka ahoj nemam ponatie kto si ani aka pesnicka vas preslavila...bezi vam teraz nejaky hit v radiach??? v radiach by mala ist pesnicka OBYCAJNE DNI

12:14:16 - otázka od: paul potts du ju lajk opera? ANO! dakujem vsetkym za OTAZKY, prajem pekny den, a zaroven vsetkych pozyvam na dneny KONCERT&KRST!!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu