Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Tomáš Bezdeda a Adela Banášová: Dva mesiace bez sexu!

Sladké pusinky si budú musieť zaľúbenci teraz odpustiť. Zobraziť galériu (7)
Sladké pusinky si budú musieť zaľúbenci teraz odpustiť.

BRATISLAVA - To je ale kruté! Choroba im na celých 60 dní prekazí ľúbostné radovánky.

Spevák Tomáš Bezdeda (21) totiž dostal infekčnú mononukleózu, ktorú lekári nazývajú aj chorobou z bozkávania, pretože sa prenáša najmä pri tejto príjemnej činnosti. A hoci ho už z infekčného oddelenia v nemocnici na bratislavských Kramároch, kde ležal od 8. mája, prepustili, jeho priateľka Adela Banášová (26) nemá dôvod na radosť. Tomáš by sa najbližšie dva mesiace mal vyhýbať zvýšenej fyzickej aktivite - a aj sexu!

„Mal som nejakú ľahšiu formu infekcie,“ zahmlieval Bezdeda, ale potom priznal, že išlo o mononukleózu. Najväčším nebezpečenstvom tejto choroby je, že oslabuje organizmus človeka, ktorý je náchylný na ďalšie nákazy. Preto sa lekári rozhodli Tomáša šetriť. „Na dva mesiace mi zakázali venovať sa športu a iným fyzickým aktivitám, takže ich budem musieť obmedziť. Našťastie môžem hrať na gitare a spievať,“ vysvetlil spevák, ktorý už takmer dva roky žije v jednej domácnosti s Adelou Banášovou. Ako prijala správu o jeho ochorení? „Tomáš to mal len veľmi slabučké, skoro ako ja teraz baterku na mobile, takže budem musieť končiť,“ zareagovala Adela, ktorej sa Nový Čas ešte stihol spýtať, či sa nebojí, že sa nakazí: „Myslím, že keby som mala od neho niečo chytiť, tak to už dávno mám.“ Moderátorka sa naozaj nemusí báť, keďže väčšina dospelých je voči mononukleóze imúnna. No tie dva mesiace bez sexu budú pre zaľúbenú dvojicu asi poriadne dlhé...

ČO JE MONONUKLEÓZA


Infekčné ochorenie, ktoré napadá lymfatický systém. Prejavuje sa horúčkami, zápalom mandlí, zdurením uzlín a zväčšením pečene a sleziny. Najčastejšie ju dostávajú deti a ľudia do 20 rokov, dospelí len občas. Šíri sa bozkami, ale aj pohlavným stykom. Pri liečbe je potrebný pokoj na lôžku, špeciálna diéta a podávanie vitamínov skupiny B a C.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu