Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Slotovci majú dcérku

Manželka Ľubka (25) dala Slotovi (53) prvú dcérku. Zobraziť galériu (2)
Manželka Ľubka (25) dala Slotovi (53) prvú dcérku.

BRATISLAVA/ŽILINA - Šéf národniarov Ján Slota (53) sa včera konečne dočkal. Po troch synoch mu jeho mladučká manželka Ľubka (25) včera dopoludnia v Bratislave porodila dcérku.

Dievčatko dostalo meno Sofinka. Novému Času to exkluzívne potvrdil jeho prostredný syn Pavol. Predseda SNS Slota mal včera po celý deň prekvapujúco vypnutý mobilný telefón. Informáciu o radostnej udalosti nám nakoniec podvečer potvrdil jeho prostredný syn. Po tom, ako Slota nečakane prišiel o primátorské kreslo, mu do života vstúpila malá dcérka. Informácie o tehotenstve Slotovej manželky prenikli na verejnosť koncom minulého roka. Šéf národniarov sa očakávaním nového prírastku nijako netajil: „Veľmi sa teším na naše prvé dieťa. Bude to dcéra,“ prezradil médiám šťastnú udalosť.

Slotovci majú dcérku
Zobraziť galériu (2)
Výber mena pre dievčatko nechal nakoniec Slota na manželke Ľubke. Tá vybrala Sofiu. Dievčatko je Slotovým štvrtým potomkom. Šéf národniarov bol pred manželstvom s Ľubkou už dvakrát ženatý a z tohto obdobia má troch synov. Tí sú narodením malej Sofie nadšení. „S Ľubkou sa poznám veľmi dobre, mám ju rád. A aj keď to nie je moja mama, držím im palce a najmä maličkej. Teším sa, keď si ju zoberiem na ruky. Cez víkend pôjdem do Bratislavy,“ povedal Pavol Slota (26). Podľa našich informácií by sa Slotova manželka mala koncom týždňa vrátiť aj s dievčatkom do Žiliny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu