Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Andrea Pálffy-Belányi opäť pracuje!

Andrea  s autorkou knihy Jarmilou Repovskou Zobraziť galériu (3)
Andrea s autorkou knihy Jarmilou Repovskou

BRATISLAVA - Najznámejšia prvorodička na Slovensku Andrea Pálffy-Belányi (31) včera prvýkrát po troch mesiacoch opäť pracovala.

Moderovala krst knihy, ktorú napísala jej rodáčka z Košíc Jarmila Repovská (43). Autorka v tomto 176-stranovom diele s názvom Nové dejstvo ponúka čitateľkám návod napríklad aj na to, ako zvládnuť manželovu neveru! „V tej situácii žena nevie, ako sa má správať, pretože ju ešte nikdy nezažila,“ hovorí Repovská. Knižku pokrstil hudobník Marián Čekovský zapálenou sviečkou. „Prednedávnom mi vyhorelo štúdio a oheň ma veľmi očistil,“ s úsmevom vysvetlil svoje počínanie.

Andrea, ktorá podujatie moderovala, vyzerala spokojne a oddýchnuto. V spoločnosti sa objavila prvýkrát od 2. januára, keď bývalému hokejistovi Žigmundovi Pálffymu porodila dcérku Saskiu. Dievčatko sa narodilo predčasne cisárskym rezom - a údajne s určitými zdravotnými komplikáciami - a z nemocnice ho pustili až po šiestich týždňoch, v polovici februára. Zdá sa však, že momentálne je už všetko v poriadku. Andrea totiž včera žiarila šťastím.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu