Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Igor Timko: Toto je môj miláčik...

Igor Timko na prechádzke so synom Zobraziť galériu (4)
Igor Timko na prechádzke so synom

KOŠICE - Zlatučký, bucľatý a podobá sa aj na mamu, aj na otca! Taký je syn Igora Timka (28) - malý Jakubko.

Lídrovi kapely No Name sa až sedem mesiacov úspešne darilo skrývať svojho potomka pred objektívmi fotoaparátov, ale včera nastala zmena. „Podarilo sa vám niečo, čo zatiaľ nikomu,“ okomentoval výkon reportérky Nového Času, ktorá ho „cvakla“ so synom a manželkou Silviou (32) kráčajúc na prechádzku do košického parku. A porozprával aj čo-to o Jakubkovi... Čítajte!

Pohoda, idylka, spokojnosť a radosť zo zdravého syna Jakubka. To všetko srší z Igora a Silvie Timkovcov. Bodaj by aj nie, veď ich synáčik rastie do krásy. „Je to neopísateľný pocit. Všetci, čo majú deti, vedia, o čom hovorím. Nedá sa to k ničomu prirovnať,“ zareagoval spevák 15. augusta 2006, teda v deň narodenia malého Jakuba. Od tej chvíle už ubehlo sedem mesiacov, ale pocity sú rovnaké.

„Je zlatý. Máme ho veľmi radi. Je to náš miláčik,“ teší sa líder populárnej kapely zo syna. A prezrádza aj to, na koho sa ich malý beťár podobá. „Kúty má po mne, pršteky po mame a oči po dedkovcoch,“ s úsmevom opisuje výzor svojho potomka hrdý otec Timko.

Líder obľúbenej kapely No Name si svoju rodinu veľmi chráni a nerád hovorí o súkromných veciach. Novému Času však o svojom synčekovi prezradil ešte aj to, že zatiaľ nemá ani jeden zúbok a príliš rýchlo rastie. „Je dosť vysoký, tak som začal oveľa viac pozerať po susedoch,“ vtipne uzatvára vzrastom nie veľmi vysoký, ale zato veľmi obľúbený spevák Igor Timko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu