Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Tehotná Kate nahnevala ľud: Nebudete veriť prečo!

Kate Middleton si podľa niektorých občanov neplní svoje povinnosti. Zobraziť galériu (5)
Kate Middleton si podľa niektorých občanov neplní svoje povinnosti.

LONDÝN – Život člena kráľovskej rodiny nie je vždy len prechádzka ružovou záhradou. Svoje by o tom vedela hovoriť Kate Middleton (32), ktorá za múrmi paláca prežíva občas perné chvíle. A hoci bola doposiaľ mladučká vojvodkyňa medzi bežnými smrteľníkmi obľúbená, v týchto dňoch musí čeliť aj nečakanej kritike. Čím brunetka nahnevala svoj ľud?!

Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že členovia kráľovskej rodiny nemajú žiadne povinnosti, realita je iná. V týchto dňoch bola dokonca zverejnená výročná správa so štatistikou ich účasti na verejných podujatiach a spoločenských akciách. A práve tieto čísla ubrali na obľúbenosti mladučkej vojvodkyni Kate, ktorej ľudia vyčítajú, že je málo aktívna.

Brunetka sa počas uplynulého roka zúčastnila len na 76 podujatiach, čo je vraj v porovnaní s 93-ročným manželom kráľovnej - Philipom málo. Ten aj napriek pokročilému veku a zdravotným problémom absolvoval cez 200 verejných vystúpení. Kritici preto vôbec neberú ohľad na to, že je Kate momentálne tehotná a že ju počas prvých mesiacov trápili nevoľnosti.

Vzhľadom na tieto okolnosti je celkom pochopiteľné, že vojvodkyňa už teraz rozmýšľa nad tým, ako bude prebiehať starostlivosť o jej ratolesti. Ak všetko dobre dopadne, v apríli jej pribudne k synčekovi Georgovi ďalšie dieťatko, a tak sa bude musieť obracať dvojnásobne. Podľa medializovaných informácii plánuje najať druhú opatrovateľku a vo väčšej miere využívať aj pomocnú ruku svojej mamy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu