Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

iPad mini za pomoc vlastnému regiónu

iPad mini za pomoc vlastnému regiónu Zobraziť galériu (2)
iPad mini za pomoc vlastnému regiónu (Zdroj: Swan)

Ktorý región na Slovensku je na tom najlepšie so znalosťami o technológiách? A v ktorom regióne žijú najsúťaživejší Slováci? Práve na tieto otázky má odpovedať technologický Súboj regiónov od SWANu. Na víťazov čakajú lákavé odmeny.

Postavili sme proti sebe všetky kraje Slovenska s jediným cieľom. Chceme zistiť, v ktorom z nich žijú ľudia s najlepším prehľadom o moderných technológiách. Za jednotlivé kraje v Súboji bojujú ich obyvatelia. Len bojovník z víťazného kraja môže na konci súťaže získať iPad Mini.

Ako môžem pomôcť môjmu regiónu?

Zapojiť sa do Súboja a zvýšiť tak šance vášmu kraju je naozaj jednoduché. Celý Súboj prebieha na Facebooku. V aplikácii na stránke SWAN MULTIMEDIA si vyberiete, za ktorý región chcete súťažiť a potom už len odpovedáte na otázky, ktoré vám aplikácia položí. Získané body sa pripočítajú k celkovému skóre vášho regiónu. Súťažiť a získavať body pre región môžete hneď niekoľkokrát – každý týždeň až do 21. septembra je vyhlásené nové kolo súťaže s novými otázkami. Na konci súťaže zvíťazí región s najvyšším súčtom bodov z jednotlivých kôl.

Otázky v teste preveria vaše znalosti z histórie a teórie moderných technológií. Aj spôsob, akým ich budete riešiť, je ukážkou technologickej zručnosti. K dispozícií máte celý internet. Záleží len od toho, ako dobre na ňom dokážete vyhľadávať informácie.

Čo za to dostanem?

Na jedného šťastlivca z víťazného regiónu čaká iPad Mini. Ak ho teda chcete vyhrať, musíte sa snažiť o to, aby práve váš kraj v Súboji triumfoval. Pozvite do Súboja priateľov a známych z regiónu a na konci leta sa možno práve jeden z vás bude tešiť z atraktívnej výhry. Každý týždeň naviac rozdávame dva USB kľúče.

Súboj regiónov organizuje telekomunikačný operátor SWAN. SWAN verí, že komunikácia je základom každého dňa, či už doma alebo v práci. Domácnosti preto pripája na internet, rodinám umožňuje lacno telefonovať a vďaka digitálnej televízii im robí spoločnosť aj v obývačke.

Služby SWAN MULTIMEDIA pre domácnosti sú prispôsobené na mieru jednotlivým regiónom tak, aby vždy spájali kvalitu a výhodnú cenu. Aj keď Súboj regiónov môže vyhrať len jediný kraj, SWAN MULTIMEDIA je dostupný v mestách po celom Slovensku. Zoznam miest a dostupnosť jednotlivých služieb nájdete na webových stránkach SWANu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu