Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Čo všetko Rozboril pokazil

Rozboril sa vo vyše trojhodinovom priamom prenose nevyhol niekoľkým trápnym momentom. Zobraziť galériu (2)
Rozboril sa vo vyše trojhodinovom priamom prenose nevyhol niekoľkým trápnym momentom.

BRATISLAVA - Aj napriek moderátorskému umu Vila Rozborila (38) vyznel nedeľňajší vyše trojhodinový prehľad top-udalostí roka 2006 miestami až trápne.

Pikošky v pripravených dokrútkach, ktoré Markíza pozabudla aktualizovať, hasil v priamom prenose moderátor, no zjavne mu to bolo nepríjemné...

Veľkolepý projekt o najdôležitejších momentoch, ktoré rezonovali vo verejnosti tento rok, nedotiahla Markíza do dokonalosti. V trojhodinovom bloku udalostí sa objavili aj informácie, na ktorých niet ani štipky pravdy! Najväčším šokom bol blok venovaný svadbám roka, do ktorého Markíza zaradila aj sobáš moderátorky Marianny Ďurianovej (29) s Liborom Boučkom (25).

Táto dvojica však už pred pár dňami ohlásila rozpad päťmesačného manželstva a podala žiadosť o rozvod. Rozboril v priamom prenose ťažko hľadal tie správne slová, ako z nepríjemnej situácie vykorčuľovať, a tak pre istotu zaželal všetkým novomanželským párom uvedeným v dokrútke veľa šťastia. Kiežby sa mohol český moderátor Libor Bouček tešiť Rozborilovmu prianiu a objímať svoju krásnu manželku Mariannu, ktorá mu zahýba s podnikateľom Janom Novotným (29)...

Husárskym kúskom bola aj správa o českej herečke Kateřine Brožovej (38), ktorá má podľa Markízy najväčšiu šancu dotiahnuť starého mládenca Borisa Kollára (41) pred oltár. Len škoda, že dvojica sa koncom minulého týždňa rozišla... Kateřina bola na útechu korunovaná za ženu s najsexi zadkom. „Ohlasy sú dobré, žiadne chyby tam neboli,“ povedal Rozboril, ktorý si napriek problémovým okamihom zachoval chladnú hlavu. Satisfakciou mu nasledujúci deň bol aspoň ukazovateľ sledovanosti, podľa ktoré ho si jeho program pozrelo až 876-tisíc divákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu