Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Lidl ponúka vlastnú aplikáciu pre iPhone

Lidl ponúka vlastnú aplikáciu pre iPhone Zobraziť galériu (2)
Lidl ponúka vlastnú aplikáciu pre iPhone (Zdroj: Lidl)

Vďaka oficiálnej aplikácii Lidl pre iPhone už nezmeškáte žiadnu našu najvýhodnejšiu ponuku. Aplikácia, ktorá je samozrejme dostupná zdarma, Vás bude pravidelne a podrobne informovať o všetkých akciách a novinkách, nájde najbližšiu predajňu Lidl a aktuálny leták budete mať stále so sebou!

Aké sú hlavné plusy aplikácie? Je ich hneď niekoľko, radosť vyberať. Neustále budete mať aktuálny prehľad o všetkých ponukách vrátane popisov a fotiek jednotlivých tovarov, vždy budete mať k dispozícii platný leták pre Vaše mesto, vyhľadávač predajní Vám ukáže najkratšiu cestu k najbližšej predajni Lidl a to dokonca aj v zahraničí. Navyše, vďaka zoznamu obľúbených položiek Vám neujde už žiaden akciový produkt. Pomocou push notifikácie si môžete nastaviť pripomenutie Vášho zoznamu v ľubovoľný čas. Samozrejmosťou je pohodlné vyhľadávanie produktov, elegantný dizajn a jednoduché ovládanie.

Ak máte telefón s operačným systémom Android, nezúfajte, už onedlho bude aplikácia dostupná aj pre túto platformu.

O spoločnosti Lidl

Spoločnosť Lidl Slovenská republika, v.o.s. otvorila svoje prvé predajne na Slovensku v roku 2004. Počas jej pôsobenia na slovenskom trhu sa jej podarilo rozšíriť obchodnú sieť na 121. predajní.

Spoločnosť Lidl pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov zľavové akcie a špeciálne tematické týždne. Okrem potravinárskeho sortimentu sú v rámci týchto akcií ponúkané aj potreby pre domácnosť, kanceláriu, šport, zábavu alebo domácich majstrov.

Okrem značkových výrobkov nájdu zákazníci v regáloch obchodov Lidl tiež vynikajúce produkty predávané pod vlastnou značkou ako aj široký výber mliečnych a chladených výrobkov, údenín, rýb a hydinového mäsa. Navyše denne nechýba čerstvé ovocie, zelenina a rozmanitý výber pečiva. Celý sortiment tovaru neustále podlieha  prísnej kontrole kvality a len dodávatelia, ktorí spĺňajú tieto vysoké normy kvality, môžu svoj tovar do Lidlu dodávať.

Viac informácií na www.lidl.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu