Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Pálffyho trápenie: Strach o dcérku ho ničí

Žigmund Pálffy má obavy o zdravie ešte nenarodeného dieťaťa. Zobraziť galériu (9)
Žigmund Pálffy má obavy o zdravie ešte nenarodeného dieťaťa.

BRATISLAVA - Vpadnuté líca, kruhy pod očami, úzkostlivý výraz, zhrbené plecia. Trápi sa, no mlčí. Všetku bolesť si necháva len pre seba.

Tvár hokejového reprezentanta Žigmunda Pálffyho (34) prezrádza, že ho mučí strach - o tehotnú manželku a ich ešte nenarodenú dcérku. Andrea Pálffy-Belányi (30) je už niekoľko dní hospitalizovaná s rizikovým tehotenstvom v známom luxusnom bratislavskom sanatóriu. Prečo sa slávny športovec nechce so svojimi obavami podeliť ani s rodinou?

„Chodí ako námesačný. Nezaujíma ho nič len to, ako dopadne pôrod a či sa dieťatko narodí zdravé,“ prezrádza Pálffyho blízky priateľ. „Konské stajne a jeho favorit Chariott ho vždy dokázali uvoľniť a potešiť. Už sa tu v žrebčíne Kobylany pri Radošovciach neukázal vyše dvoch týždňov, teraz má iné starosti,“ konštatoval chovateľ Žigovho koňa Roman Dohnálek. „Nám nič nehovorí, nepovedal nám, ani kedy sa malé narodí, ani či to bude chlapček alebo dievčatko,“ prezradil Novému Času športovcov otec Žigmund Pálffy starší. K Andreinmu zdravotnému stavu sa jej rodičia odmietajú vyjadriť.

Legendárny hokejista teraz venuje všetok čas len Andrei. Sanatórium, kde ju hospitalizovali, navštevuje Žigo niekoľkokrát denne a svojej manželke sa snaží byť čo najväčšou oporou. Dokonca sa podľa zistení Nového Času aj radí s lekármi. Po odchode zo sanatória dáva prechod svojim citom. Na tvári mu vidieť, ako sa veľmi trápi a ako ťažko prežíva manželkine problémy. Strach o dcérku zmenil drsného hokejistu na citlivého a ustráchaného otca...

Andreu Pálffy-Belányi, ktorá by mala rodiť na prelome januára a februára budúceho roku, pred niekoľkými dňami hospitalizovali s rizikovým tehotenstvom. Žigo si dal záležať, aby mala absolútne pohodlie, preto vybavil jej prijatie v luxusnom súkromnom sanatóriu Koch v Bratislave. Jeho manželka tu má k dispozícii samostatnú izbu s balkónom, terasou a vlastným sociálnym zariadením. Takéto izby má sanatórium iba dve a sú určené najnáročnejším pacientom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu