Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Dieťatko Pálffyovcov je v ohrození!

Andreu hospitalizovali v ôsmom mesiaci tehotenstva. Žigo ju denne navštevuje. Zobraziť galériu (4)
Andreu hospitalizovali v ôsmom mesiaci tehotenstva. Žigo ju denne navštevuje.

BRATISLAVA - Tak veľmi sa tešili na dieťatko, rátali mesiace, týždne, dni... Všetko bolo až príliš dokonalé. A potom prišiel nečakaný zvrat.

Pred pár dňami hospitalizovali manželku hokejistu Žigmunda Pálffyho (34), exmoderátorku Andreu (30) na oddelení rizikového tehotenstva v súkromnom bratislavskom sanatóriu Koch. V ôsmom mesiaci tehotenstva sa u nej objavili komplikácie a musela sa zveriť do rúk odborníkov. Život prominentného páru je teraz plný nezodpovedaných otázok, strachu a napätia. Obaja chcú iba jediné - nech sa dieťatko narodí zdravé.

Mesiac pred pôrodom sa dočasným domovom manželov Pálffyovcov stane nemocnica. „Leží v sanatóriu u Kocha a vyzerá to tak, že tam zostane až do pôrodu. Tehotenstvo pani Pálffyovej je rizikové,“ prezradil Novému Času pracovník zdravotníckeho zariadenia. Slávneho hokejistu prichytila fotoreportérka Nového Času vo chvíli, keď bol navštíviť svoju manželku v súkromnom sanatóriu Koch na bratislavských Palisádach. Bola streda 6. decembra 2006 krátko po šiestej popoludní. Žigo sa na klinike zdržal iba dvadsať minút, no vraj tam chodieva aj niekoľkokrát za deň.

Prominentná pacientka Andrea Pálffy-Belányi je údajne hospitalizovaná na oddelení rizikového tehotenstva na treťom poschodí v izbe hotelového typu s vlastným sociálnym zariadením. V tejto izbe má Andrea možnosť požiadať o ubytovanie ďalšej osoby - matky alebo manžela. „K môjmu súkromiu sa teraz nebudem vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ odkázala čitateľom Nového Času budúca mamička.

Na nedostatok záujmu sa moderátorka sťažovať nemôže. Z jej muža Žiga sa rok po ukončení profesionálnej kariéry stal vzorný manžel a budúci otec. Súkromné sanatórium má od svojho bytu na Zámockej ulici len na skok a prvorodené dieťatko je teraz zmyslom jeho života...

Čo sa deje v tele ženy v 8. mesiaci tehotenstva?


V 32. týždni tehotenstva sú už všetky orgány dieťaťa vyvinuté. Má rovnakú podobu ako pri pôrode, väčšinou je otočené dole hlavou. V prípade predčasného pôrodu však nie je schopné adaptovať sa na vonkajšie prostredie, preto musí byť umiestnené do inkubátora. Vďaka nemu je schopné prežiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu