Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Pyšná Victoria Beckham pretŕča dcérku: Harper, zvykaj si!

Victoria Beckham s dcérkou Haper Seven v uliciach Beverly Hills. Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham s dcérkou Haper Seven v uliciach Beverly Hills.

LOS ANGELES – Pred objektívmi paparazzov už od útleho detstva! Taký osud zrejme neminie ani najmladšieho miláčika rodiny Beckhamovcov, malú Harper Seven. Tá síce väčšinu dňa zatiaľ prespí, jej mama Victoria (37) však nijako nezaháľa. Takto svojej dcérke vydupáva status celebrity!

Bola známa po celom svete skôr, ako vôbec otvorila očká! Či 8-týždňová kráska chce alebo nie, vďaka prominentným rodičom ju život v ústraní zďaleka nečaká. Jej fotky obleteli planétu najskôr prostredníctvom sociálnych sietí, dnes sa však už hrdo vyníma v médiách aj vďaka podnikavej mamine. Victoria totiž zobrala svoje potomstvo na rodinný výlet do ulíc Beverly Hills. A vytúženou dcérkou sa pýšila jedna radosť!

Krátke čierne šaty, pohodlné balerínky a jednoducho zopnuté vlasy – v takomto ležérnom štýle sa módna ikona vybrala so všetkými štyrmi ratolesťami na nákupy a do kina. No hoci by práve Harper pohodlie svojho kočíka zrejme nevymenila za nič na svete, na výber príliš nemala. Keď sa Victorii za chrbtom objavil fotoaparát, dcéru okamžite vzala do náručia. Na objektívy si skrátka treba zvykať už od mala!

Victoria Beckham s dcérkou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď bývalá Spajska pôsobí ne verejnosti sebavedomo, podľa slov jej zákonnej polovičky to momentálne nemajú jednoduché. „Je pre nás ťažké ísť vyraziť si do spoločnosti a ísť von na večeru, pretože Victoria kojí. Ale takto to chceme. Dohliadame na Harper aj s chlapcami, samozrejme,“ nechal sa David počuť v nedávnom rozhovore. Čerstvé fotografie však naznačujú pravý opak. Beckhamovci sa medzi ľuďmi pretŕčajú naozaj skvele!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu