Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Mamička Hanychová: Toto je môj Kryšpín!

Prvorodený syn Agáty Hanychovej - Kryšpín Zobraziť galériu (6)
Prvorodený syn Agáty Hanychovej - Kryšpín

PRAHA – Má to za sebou! Tehotenstvo Agáty Hanychovej (26) síce patrilo medzi tie rizikové, nakoniec však všetko dobre dopadlo. Česká modelka v stredu popoludní priviedla na svet svojho prvého potomka, Kryšpína Dopitu. A nebolo to vraj vôbec jednoduché – prirodzený pôrod jej dal zabrať!

Vytrápila sa! Agáta Hanychová uprostred týždňa prežívala v pražskej nemocnici krušné chvíle. Kvôli komplikáciám sa totiž zdravotnícky tím rozhodol jej prvý pôrod umelo vyvolať a viesť ho prirodzenou cestou. Situácia však bola vážnejšia, ako tmavovláska v tej chvíli tušila. Malý Krišpín mal pupočnú šnúru omotanú okolo krku!

„Kryšpínova dychová frekvencia nebola taká vysoká, ako mala byť. My sme ale nevedeli, aké čísla sú v normále,“ zdôverila sa Agáta českému denníku Aha!. Ako ďalej vysvetlila, nevedomosť ju v konečnom dôsledku uchránila od cisárskeho rezu: „Som rada, že mi to nepovedali. Bola by som taká vystresovaná, že by som nemohla ani zatlačiť a nechala by som si rozrezať brucho.“

Aj keď čerstvá mamička rodila až osem a pol hodiny, od šťastia si vraj dokonca poplakala. Oporou jej po celý čas bola mama Veronika Žilková a snúbenec Miroslav Dopita, ktorí čakali v prípravovni hneď vedľa pôrodníckej sály. A na koho sa novorodený Dopita junior vlastne podobá? „Ústočká ma po mne a čelo po Mirkovi,“ odpovedala Hanychová s neskrývanou pýchou. Tehotenstvo jej síce príliš nevoňalo, materské povinnosti si však vraj začína užívať.

Prečo sa syn Agáty Hanychovej volá Kryšpín sa dozviete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu