Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

V byte Alaina Delona sa strieľalo: Zranená osoba!

Alain Delon Zobraziť galériu (8)
Alain Delon

ŽENEVA - Na večierku v ženevskom byte francúzskej filmovej hviezdy Alaina Delona sa strieľalo. Zranená pritom podľa švajčiarskych médií bola jedna dievčina. Samotný herec v tej dobe na mieste nebol, štvrtkovú akciu organizoval jeho sedemnásťročný syn Alain-Fabien.

Podľa serveru švajčiarskeho denníka Le Matin bol pôvodcom nešťastnej streľby zo zbrane, o ktorej nevedel, že je nabitá, Delonov syn. Denník Tribune de Genève naopak tvrdí, že nechcene strieľal iný účastník večierka.
    
Vzápätí obyvatelia domu kontaktovali políciu, ktorá rýchlo dorazila na miesto. S ťažkým zranením brucha odviezla sanitka mladistvú dievčinu, ktorej totožnosť nie je zatiaľ známa.
    
Delonov syn, ktorý býva v Ženeve s otcom od minulého roku, bol predvedený na výsluch na políciu. Švajčiarske médiá pripomínajú, že francúzsky herec prevzal opatrovníctvo nad Alainom-Fabien v ťažkých chvíľach, keď sa syn liečil zo závislosti na drogách. Alain-Fabien sa narodil z Delonovho dlhoročného vzťahu s bývalou manekýnkou Rosaliou van Breemenovou, ktorý skončil po 15 rokoch v roku 2002.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu