Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Tehotná Jessica Alba: Veľké prsia sa jej derú z výstrihu!

Jessica Alba Zobraziť galériu (6)
Jessica Alba

LOS ANGELES – Nádherne sa zaoblila! Aj keď herečke Jessice Albe (30) zostáva do pôrodu ešte niekoľko týždňov, už teraz sa môže pýšiť neuveriteľne ženskými tvarmi. Vďaka tehotenstvu jej totiž nenarástlo iba bruško – jej vnady sú okrúhlejšie než kedykoľvek predtým!

Rozkvitla do krásy! Hoci mnohé mamičky pred blížiacim sa pôrodom radšej oddychujú doma, táto hollywoodska kráska rozhodne nezaháľa. Takmer každý deň ju možno stretnúť s dcérkou Honor Marie v losangelských uliciach na nákupoch. Na príchod ďalšieho potomka sa totiž chcú obe dámy dobre pripraviť. Veď neustále zväčšujúce sa bruško im už akosi začína zavadzať!

Žiadne podpätky, len dlhé pohodlné šaty a štýlové slnečné okuliare – takto ležérne si Jessica vychutnáva slnečné dni svojho tehotenstva. Nielen pre oči svojho manžela, Casha Warrena, sa však aj s uvoľneným imidžom stáva hotovým magnetom. Jej výstrihy totiž nadobúdajú čoraz bujnejšie tvary. Herečka dokonca cez víkend necudne vystavila na obdiv čiarku medzi prsníkmi. Takéto plné vnady už veru dlho nemala!

Jessica s materskými krivkami vyzerá síce očarujúco, príchodu druhého bábätka sa však už nemôže dočkať. Dôvodom je predovšetkým jej prvorodené dievčatko. „Honor mi rada sedáva v lone. Stále jej musím vysvetľovať, že dieťatko ešte nie je pripravené vyjsť von,“ posťažovala sa herecká hviezda v nedávnom rozhovore. Najviac zo všetkého však jej dcérke chýba mamino náručie: „Moja dcéra stále chce, aby som ju dvíhala. Odkedy mám vypuklé bruško, nejde to.“ Jessice teda ostáva len dúfať, že budúci súrodenci na seba žiarliť nikdy nebudú.

Tehotné krásky v spoločnosti. Ktorá má najkrajšie šaty?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu