Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Smatanová bola na festivale s Táslerom, dueto však spolu nezaspievali

Ivan Tásler odspieval dueto Úsmev a čaj bez Zuzany Smatanovej. Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler odspieval dueto Úsmev a čaj bez Zuzany Smatanovej.

RUŽINÁ - Kedysi boli kamaráti, dnes sa už ledva pozdravia. Zlatá slávica Zuzana Smatanová (22) a rocker Ivan Tásler (27) z IMT Smile sa stretávajú na letných hudobných festivaloch. Ľudia ich vyzývajú, aby zaspievali svoj hit Úsmev a čaj. Ani cez víkend sa ho však na Rádio Expres Ružiná nedočkali. Zuzana sa často len mlčky prizerá spod pódia, ako jej part spieva Ivan sám...

Tá situácia sa opakuje už celé mesiace. Krásne dueto Úsmev a čaj s IMT Smile a Zuzanou Smatanovou ľudia naživo nemajú šancu počuť. Napriek tomu, že aj tentoraz obaja vystupovali v jeden deň, ich spoločnú pieseň - rovnako ako pred dvomi týždňami na Domaši - spieval Ivan sám. „Vládne medzi nimi napätá atmosféra. Ivana nahnevalo, že mu Zuzana nepovedala o tom, že ide nahrávať iné vydarené dueto Pár dní s Desmodom. Tá pieseň sa potom hrala v rádiách skôr ako Úsmev a čaj. A to Ivana nahnevalo,“ tvrdí blízky priateľ prešovského rodáka.

Sám Tásler sa sporu so Zuzanou bráni. Podľa neho je všetko v poriadku. „Keď Zuzana vyjde na pódium, tak to spieva, keď nevyjde, tak to nespieva,“ zvláštnym spôsobom odôvodňuje absenciu Smatanovej po svojom boku pri piesni Úsmev a čaj. Rovnaký názor má aj jeho brat Miro. „Keď je fyzicky prítomná počas nášho vystúpenia, tak spieva s nami,“ prízvukuje druhý muž IMT Smile.

Už na Domaši pred dvomi týždňami však počas spomínanej piesne stála Zuzana pod pódiom a prizerala sa, ako Ivan spieva ich spoločnú pieseň bez nej, lebo vraj najskôr ani netušila, že túto skladbu IMT Smile do programu zaradia. Keď však potom počas vystúpenia Desmodu vyšla na pódium a s Kulym odspievala Pár dní, bolo všetkým jasné, že niečo nie je v poriadku.

Vyjadrenie Zuzany Smatanovej k celej kauze sa do redakčnej uzávierky Novému Času získať nepodarilo, no v zákulisí slovenského šoubiznisu sa už nahlas pošepkáva, že z kamarátov sú už len bývalí kamaráti. Je na vine naozaj nedostatok komunikácie, alebo si Tásler našiel ďalšieho nepriateľa?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu