Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Rozboril mieri do novej relácie

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Chcel vlastnú talkshow, no zrejme sa jej nedočká! Televízia Markíza ešte stále nevyslyšala túžby zabávača Vila Rozborila (38) a neponúkla mu vlastný program. Napriek tomu sa miláčik publika na nedostatok práce sťažovať nemôže. Od septembra by mal na Markíze moderovať novú zábavnú reláciu. Prijme Rozboril túto ponuku, alebo zostane verný len svojej srdcovke - VILOmeninám?

Rozboril si ešte nestačil ani poriadne vydýchnuť po Neveste pre milionára a už sa mu rysuje ďalšia zábavná šou. „Vilovi Rozborilovi sme ponúkli post moderátora v relácii, v ktorej bude hostiteľom ďalších štyroch až piatich hostí v št údiu,“ informovala hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová o pripravovanom formáte. Šou by mala odštartovať od septembra a televízia ju dokonca plánuje uvádzať v hlavnom vysielacom čase. Zjavne si veľmi cení kvality jedného zo svojich najlepších moderátorov, a tak ho nasadzuje, kde sa len dá.

Ale čo na to Vilo? „Táto ponu ka ma zaujala, ale všetko je zatiaľ v štádiu príprav,“ prízvukoval Rozboril. „Nebude to síce žiadna osobná talkshow, ale budú tam vystupovať zauj ímaví h ostia, “ upresnil. Zmluvu však potenciálny moderátor zatiaľ nepodpísal. „Ešte je o tom skoro hovoriť. Stále sa to rieši. Kým nie je zmluva podpísaná, nič nie je isté,“ dodala Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu