Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Producentom filmu Piráti z Karibiku sa nepáčil herecký výkon Johnnyho Deppa

Johnny Depp ako výstredný pirátsky kapitán Jack Sparrow Zobraziť galériu (12)
Johnny Depp ako výstredný pirátsky kapitán Jack Sparrow

LOS ANGELES - Piráti z Karibiku sú späť a s nimi i kapitán Jack Sparrow! Jeden z najočakávanejších filmov roka - Piráti z Karibiku: Truhlica mŕtveho muža - mal v sobotu v kalifornskom Disneylande celosvetovú premiéru. Nikto však netuší, že výstredného Jacka Sparrowa si takmer nezahral Johnny Depp. Filmovým bossom sa nepáčil spôsob, akým sa herec zhostil úlohy, a takmer ho vyhodili.

Výkonní producenti na čele s Michaelom Eisnerom - bývalým šéfom štúdií Walta Disneyho, boli vyslovene nepríčetní, keď videli Deppa, čo stvára na pľaci a chceli ho okamžite vyhodiť. Herca zachránil iba fakt, že diváci by si asi len ťažko zvykali na iného Jacka Sparrowa. Samotný Depp povedal: „Nikto za mnou neprišiel a nepovedal, čo sa to deje? Čo to má znamenať? Je ten pirát teplý alebo opitý? Nerozumieme, čo hovoríš. Znie to ako keby si komolil slová. Nič z toho nedáva zmysel,“ sťažuje sa filmový predstaviteľ kapitána Sparrowa na prístup svojich šéfov.

„Producenti investovali do filmu obrovskú sumu peňazí a nevedeli, čo to tam ten divný chlapík stvára. Tomu rozumiem, ale i tak som nič nezmenil. Robil som, čo som podľa môjho názoru mal, aj keď tu stále bola hrozba, že ma vyhodia,“ pokračuje Depp, ktorý si je istý, že pirátsky kapitán Jack Sparrow mal vyzerať presne tak, ako ho zahral.

Vyhraj účasť na stredoeurópskej premiére Piráti Karibiku - Truhlica mŕtveho muža >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu