Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Mladomanželia Timkovci: Nevesta bohatšia ako ženích?

Mladomanželia musia svadobnú cestu odložiť. Silvia má povinnosti v nemocnici, Igor musí pokračovať v rozbehnutom koncertnom turné. Zobraziť galériu (4)
Mladomanželia musia svadobnú cestu odložiť. Silvia má povinnosti v nemocnici, Igor musí pokračovať v rozbehnutom koncertnom turné.

KOŠICE/BRATISLAVA - Nevesta, ako sa patrí! Čerstvá manželka speváka kapely No Name Igora Timka (27) sa pri svojom mužovi vôbec nemusí cítiť ako chudobná príbuzná. Zubná lekárka Silvia Slovinská (31) je totiž z veľmi dobrej rodiny! "Kedysi som bol fakt veľká ryba," otvorene priznáva nevestin otec. Kto je vlastne tá záhadná žena, s ktorou sa Igor Timko oženil, a akí sú jeho svokrovci?

Igor Timko sa naozaj dostal do dobrej partie. A hoci líder kapely No Name patrí medzi našich najžiadanejších a aj najlepšie zarábajúcich hudobníkov, jeho mladá manželka tiež poriadne prispela do spoločnej kasy. Pracuje ako zubárka vo Fakultnej nemocnici na Rastislavovej ulici v Košiciach a popritom učí zahraničných študentov medicínu. "Vždy v utorok s nimi má hodiny, robí to popri práci v nemocnici," prezradila na sympatickú blondínku jedna z kolegýň. Silvia je okrem toho spoločníčkou v súkromnej firme Flash, ktorú vlastní spolu s mamou Drahomírou, ktorá je tiež zubárkou. Predmetom podnikania rodinnej firmy je obchodovanie so zdravotníckym materiálom a poskytovanie zdravotníckych služieb.

"Dcéra pracuje ako lekárka na klinike. Spolumajiteľka firmy predsa môže byť, nie?" tvrdí jej pani Slovinská. Timkov svokor Richard Slovinský (58) šéfoval niekoľko rokov Daňovému úradu v Košiciach a päť rokov bol podpredsedom Najvyššieho kontrolného úradu (NKÚ) v Bratislave. V súčasnosti pracuje na Expozitúre NKÚ v Košiciach. Obaja Silviini rodičia sú z mladého zaťa nadšení a svadbu si nevedia vynachváliť. Na zábave bolo viac ako 200 ľudí, do tanca zahral aj sám ženích! "Prítomní si ich vyžiadali. Pôvodne chceli zahrať len tri-štyri pesničky, ale nakoniec odohrali takmer hodinový koncert," smial sa čerstvý svokor známeho speváka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu